Açılmıyor açılıncada yazıyorsun gönder butonu yok çok kalitesiz bir site mesajı gönderemeyincede atıyor otomatik tabidestek açılmıyor yaw
Açılmıyor açılıncada yazıyorsun gönder butonu yok çok kalitesiz bir site mesajı gönderemeyincede atıyor otomatik tabidestek açılmıyor yaw
parayi yatirdim 100'u cevirince mesela freespine girse de en fazla 500 mu cekebiliyoruzDestek acilmayanlar gizli sekmeden deneyin arkadaşlar. Destek biraz kanser edici ama ödüyor site. Destekleri adam gibi olsa normal olarakda oynarım burdanda deniyoruz işte.
Ödedi mi sanaDestek acilmayanlar gizli sekmeden deneyin arkadaşlar. Destek biraz kanser edici ama ödüyor site. Destekleri adam gibi olsa normal olarakda oynarım burdanda deniyoruz işte.
500 diyor kural. Başıma gelmedi valla hocam. Gelen smslere bakarken bi değişik geldi site deneyeyim dedim bende.parayi yatirdim 100'u cevirince mesela freespine girse de en fazla 500 mu cekebiliyoruz
2 gün oluyor bana ödeyeli. Konuyu geç açtım biraz saçma sapan yorumlar geliyor diye pek açmıyorum konu. Aklı geldi hadi dedim faydalansın millet. Çekenler var yorumlarda.Ödedi mi sana
Wifi deysen mobile geç 30 dk sonra tekrar dene. Mobildeysen wifiye geç 30 dk sonra tekrar iste sonucu yaz buraya dostum.İp diyo tokatçı 😁
15 dk sürmedi benimcekim verildi ama kac dakkika suruyo gelmesi dostlar
eyvallah dost bakalim bakalim15 dk sürmedi benim
ekrande beklerken 5 dakkika icinde geldi bana dostDesteğe nasılsın baglandiniz
Alttan desteğe basınca Siyah ekranda bekle dostum biraz sinir bozucu o kısım)Desteğe nasılsın baglandiniz