Ben yeni verdim 26 dk oldu aynıBenim de bir saati geçti herhalde sıkıntı var bekletiyorlar banka verdim reddedildi payfiks yada papara dedi o da bir saati geçti gelirmi acaba
payfix te güncelleme var benim başka sitede yatırım daha geçmedi hesababurda bi dalavere var çekim onaylandı yazdı ama payfiximde para yok . !'
Ne garip adamsın şu yaşadığın şeylerin hepsini tüm herkes mi yaşayacak şanssızlık olmuş yatırımın askıda kalmış kabak senin başına patlamış ortalığı ayağa kaldırıyorsunCekim yapmak icin 100 tl yatirdim yansımadı tarafimiza yansiyan sizden gelen bir transfer yok malesef dediler 4 saat ugrastim dekont felan fistan dunya kadar kanit pdf dekont attim avantaya gitti yansitmadilar sonra 2. 100 lirayi yatirdim çevirdim cekim verdim banka.havale diyo kurallarda cekimim iptal oldu papara yada payfix diyolar illada benim de papara payfix bloke soyledim ettim cektirmiolar banka havale oylece duruyo hesapda para bide cok kalles bi site yatirmayin bi site banka havalesi odemiosa o siteden bisey bekleme canli desteği 4 saat bekletti pencerede sora kapatti kafasina gore serefsizler tam tavsiye etmem
Ulan cekimide ödemiyor banka havale site gicik bi site ne insiyatif sagliyor ne anliyor anlayis var manyakmisjn nesinNe garip adamsın şu yaşadığın şeylerin hepsini tüm herkes mi yaşayacak şanssızlık olmuş yatırımın askıda kalmış kabak senin başına patlamış ortalığı ayağa kaldırıyorsun
bende payfix çekim onaylandı yazıyor 30 dakikadır payfixime gelmedi paraUlan cekimide ödemiyor banka havale site gicik bi site ne insiyatif sagliyor ne anliyor anlayis var manyakmisjn nesin
benimde payfixime onay geldi ödendi diye, para gelmedi hesabıma temsilciye yazıyorum payfixini kontrol et diyor şaka gibi yaŞu an elimde +50 ip adresi var sıfır tr den ve panelden hesap açıp açıp o 400 TL nin acısını çıkartacağım bu kahpelerden onlar kaşındı dolandırmak neymiş görsünler
Kaç dakikada odedilerSONUNDA ÖDEDİLER 500 TELA MI PAYFİXİME OH BE