- 17,147
- 12,041
- 113
Hahahahanbabanaa Ulan ya🤣🤣🤣🤣🤣🤣Ula konuyu açalı 2 saat oldu 🤣
Hahahahanbabanaa Ulan ya🤣🤣🤣🤣🤣🤣Ula konuyu açalı 2 saat oldu 🤣
kayıt olup almam 5dk falan sürdüVermiyolar benim 6 saat oldu bunlarda çakal
Bana mesaj geldi 6 saat once once alayim sonra konuyu acayim dedimde bir suru site paylasanlar oldu vermeyenler oldu ayni durum yasanmasindiye ulan ben milletide ugrastirmiyim dedim senin gibi zirtapozlara iyilik yaramiyorUla konuyu açalı 2 saat oldu 🤣
Vay aw tekrar o zaman senden önce talel ettik alamadık hala babayı verdiler bize.kayıt olup almam 5dk falan sürdü
Zırtapoz ayıp oluyor ciğerim 20.55den önce üye olanlara verecekler işte açmasam alamayacaktı millet sende üzülürdün sonra ben aldım forumdaşlar alamadı diye ben niye böyle bir i*nelik yaptım arkadaşlarıma yoldaşlarıma diye be oğlum 🤣Bana mesaj geldi 6 saat once once alayim sonra konuyu acayim dedimde bir suru site paylasanlar oldu vermeyenler oldu ayni durum yasanmasindiye ulan ben milletide ugrastirmiyim dedim senin gibi zirtapozlara iyilik yaramiyor
Banada 100x attı 460 çıktı 500 yeterlimi 1000 mı yapmak gerekiyor acabaFrespin cevirdim 100 x attı 470 cikti
Mayko efendini yirim senin 🤣🤣Agam bizimle egleniyyyy baksana akEkli dosyayı görüntüle 489030Ekli dosyayı görüntüle 489030Ekli dosyayı görüntüle 489030
Olum siz nasil aldinizBanada 100x attı 460 çıktı 500 yeterlimi 1000 mı yapmak gerekiyor acaba
bonus talep kısmına gir kral talep et dirwk ekleniyuo oyuna girip bakOlum siz nasil aldiniz
Görmedim kralTövbe estağfurullah kanka paylaştım da niye konu açıyon
Üye oldum istedim az önce destekten 5 dkda eklendide yaş 40 ölüm falan ayıp oluyor reisOlum siz nasil aldiniz
Seninde var ya ulan bana niye eklenmedi muhabbeti ben açtım 🤣free aldım ekledi anında
O degil de kardo konuyu sen paylasdın sende bizle gemiye katıldın 🤣🤣🤣🤣🤣 alamadın adamsın adam halk adamıMayko efendini yirim senin 🤣🤣
msj kutuna msj geliyo zaten freebet isteyenler canlı destege baglansın düzelttirsinOlum siz nasil aldiniz
kral eklenmez tabi bonus talebe gir orda deneme bonusu bölümünü kurcala freespin ekleniyo msj kutuna bak sonra freebet istiyosan canlıya baglancanSeninde var ya ulan bana niye eklenmedi muhabbeti ben açtım 🤣