Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betlog 10 TL Freebet veya 50 FreeSpin ( Yatırımsız )

sanameterio

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,904
3,192
113
site 10 tl spor yada 50 freepin deneme bonusu veriyor. yatırım şartı yok. 10 tl spor bonuus 11 kat 2 orandan çevrrimi var.freepin ise doa ve aloha da geçerli çevriimi yok ama sadece bu oyunlarda oynayabilirsiniz. max çekim 100 tl. aslında konusu baya eskiden açılmış 20 tl veya 30 frespin şeklinde ama konu kitliydi. bende siteye bağlanıp sordum bu şekilde bonusları olduğunu öğrendim.sonuçta yatırımsız isteyen değerlendirsin.
herkese bol şanslar

Kocak_66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
189
16
18
site 10 tl spor yada 50 freepin deneme bonusu veriyor. yatırım şartı yok. 10 tl spor bonuus 11 kat 2 orandan çevrrimi var.freepin ise doa ve aloha da geçerli çevriimi yok ama sadece bu oyunlarda oynayabilirsiniz. max çekim 100 tl. aslında konusu baya eskiden açılmış 20 tl veya 30 frespin şeklinde ama konu kitliydi. bende siteye bağlanıp sordum bu şekilde bonusları olduğunu öğrendim.sonuçta yatırımsız isteyen değerlendirsin.
herkese bol şanslar
Sitede canlı yardım yok

tamerserper

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
114
33
28
Sakin bu siteye eye olmayın para yatırmayın 500 TL yi bile ödeyemediler sildiler hesabımı