- 7,471
- 4,263
- 113
Aynen bendede öyle şuan siteye hiç girilmiyorBu ne la ilk maç geldi de 5 dakikadır kazancı yatırmadılar siteyi yenileyince garip garip şeyler oluyor 😂
Aynen bendede öyle şuan siteye hiç girilmiyorBu ne la ilk maç geldi de 5 dakikadır kazancı yatırmadılar siteyi yenileyince garip garip şeyler oluyor 😂
Kardeş giriş olmuyor şuan sen nasıl giriyonKuponu sonuçlanmayan arkadaş bak sonuçlandı şimdi
Nasıl yani sildileryok yok burdan bı cacık cıkmaz 150 tl yı sildiler
Kimseyi yatırımlı bak ilk sayfaya canlı destek konuşmasını attımBaşkan para çekim işlemi yok birde kazancını hesaba yansıtmıştı 2 3 kişinin açtığı site 50 50 toplayacak yatiirmli 50 tl para çekim işlemide yok
Para çekim neden yokKimseyi yatırımlı bak ilk sayfaya canlı destek konuşmasını attım
Site yeni açıldı dost yani isteyen alır isteyen almaz yatırım şartı da yokArkadaslar site googlede bile cıkmıyor
50 tl eklenmıstı gormedım destege yazdım 50 vermedınzı dıye sonra gırdım rulete 50 yı 100 yaptım kasyaa baktım 150 var 50 tl herhalde onlar ekledı cakısma oldu rulette bahıs koyuyorum rededdıyor anasayfaya geldım kasa 0 gecmıste hıc bırsey yok canlıya yazıyom sureklı bos bos konusuyo sayfayı yenıle dıyoNasıl yani sildiler
BEkleyelim site yeni Onur’da eklerler sabırPara çekim neden yok
Taksimbet öder zaten neden şaşırdınGerçi ödeyebilirde geçen taksimbet msj atmış 50 TL deneme bonusu diye bı kupona attım 250 TL geldi payfix çekim verdim 3 dakikada hesaptaydı para çok şaşırmıştım bakalım 😂