- 7
- 0
- 1
Polobet cekim paylas aykutaki
Ekli dosyayı görüntüle 536150
Auykut ayın 15inde tutturmuşsun bak konuyu bunu istikrarlı hale getirebilirsin bu zekaya sahipsin bence.
Paralı asker mi yok ben onbaşıyım hemşo valla olanı söyledim ne diyim kardeşBonus yok eklendi diyenler paralı askerlerdir
Yok kanka canlı destekde eklemiyor senin dediğin para yatırma bölümünde de yokSelamın aleyküm arkadaşlar bana da sms gelmedi. Para yatırma bölümüne tıklayıp bonus istemiyorum butondan sonra deneme bonusu karşınııza çıkıyor talep verdim bakalım çevrimi tamamlayıp sonucu da gösterecem umarım yatarEkli dosyayı görüntüle 536496
Para yatırma yerine tıkladığında en altta bonus istemiyorum yazısı çıkmadı mıYok kanka canlı destekde eklemiyor senin dediğin para yatırma bölümünde de yok
O yazı cikiyior ona tıkladığınızda para yatırma bölüme geciyir ama orda dediğin gibi denene bonusu falan yok site kaldırdı galibaPara yatırma yerine tıkladığında en altta bonus istemiyorum yazısı çıkmadı mı
Aynen bonus almak tıklayınız nca direknparabyatirma bolumunebgeciyirPara yatırma bölümüne tıklayınca bana böyle çıkıyor sayfa bonus istemiyoruma tıklayınca da deneme bonusu çıkıyorEkli dosyayı görüntüle 536509
Senin mesajın yüzünden üye oldum babayı verdiler kimse üye olmasın bunun mesajı görüp 😁Selamın aleyküm arkadaşlar bana da sms gelmedi. Para yatırma bölümüne tıklayıp bonus istemiyorum butondan sonra deneme bonusu karşınııza çıkıyor talep verdim bakalım çevrimi tamamlayıp sonucu da gösterecem umarım yatarEkli dosyayı görüntüle 536496
SMS gelmeyene deneme bonusu sekmesi çıkmıyor orda 🖕 bu çıkıyorAh ah yaslandim am.k burda iyimi 🤣 bakın alamayanlar için en alt sağ köşede profil e bas.para yatırmaya gir çıkan ekranda taaaaaaaaa en alt da BONUS ISTEMIYORUM yazıyor oraya tikla orda DENEME BONUSU var tikla hop kucakta işte 🤣