- 5,959
- 2,093
- 113
Basket Zaragoza 22-22 ölümü be
Gelirse yaz bende öyle cekeyim680 çekim verecem gelirse yazarım
Sen ihrama girdiğinden beri işin gücün rast gidiyor la kedi680 çekim verecem gelirse yazarım
3 kere daha çevrim var bı 200 daha tekli 1.90 yapacaz herhaldeBankada oynatmadi kombine bende tekli 1.9 aldım bir kere daha 1.9 aldıktan sonra mi kazancı istediğimiz gibi oynuyoruz
Hatalı veri girdin demekkiBaşından beri bu hatayı veriyor nasıl aldınız bonusu
He 😀 neyse dışardayım ben gelince görüşürüz4k geldi o zman puahhahah
Geldi mi345 çekım verdm bende
Komik değil dostHatalı veri girdin demekki
Komiklikten demedim kanka bizde hiç öyle bı uyarı çıkmadı bilgilerinde eksik hatalı girmiş olabilirsin diye konrtol ettin miKomik değil dost
Tamam455 çekim verdim bakalım gelirse haber ederim
Her yere kayıt olduğumuz gibi olduk. Ne hatalı verisi benden başka bu uyarıyı alan olmadı herhalde. Destek de güncelleme sonrası talep edin diyor . Benden sonra 50 kişi aldı bonusuKomiklikten demedim kanka bizde hiç öyle bı uyarı çıkmadı bilgilerinde eksik hatalı girmiş olabilirsin diye konrtol ettin mi
Bakalım sans yok amaHatalı veri girdin demekki
Şuana kadar hiçbirimiz böyle hatayla karsilasmadik dost ayrıca güncelleme olsa niye böyle bı uyarı gelsinHer yere kayıt olduğumuz gibi olduk. Ne hatalı verisi benden başka bu uyarıyı alan olmadı herhalde. Destek de güncelleme sonrası talep edin diyor . Benden sonra 50 kişi aldı bonusu
Profile gir bilgileri tamamla dostum ondan olabilirHer yere kayıt olduğumuz gibi olduk. Ne hatalı verisi benden başka bu uyarıyı alan olmadı herhalde. Destek de güncelleme sonrası talep edin diyor . Benden sonra 50 kişi aldı bonusu