Kalan crkimleri öderler heralde silmedilerseKonu kapatılsın bedavaya reklam yapıyorlar 😀😃😃
Aynen kasımpasadan evinde 3 yiyen BJK sampıyon olur bekle senÖdeme gelme ihtimali Fenerbahçe'nin şampiyon olma ihtimali ile aynı
Gs açık ara olur sampiyon. Sizede bizede 10 üzeri fark atarAynen kasımpasadan evinde 3 yiyen BJK sampıyon olur bekle sen
Hepsinin adı ayca a g . Birinin farkli ismi yokBu saatte mesaj atıyor dolandırıci site cahswin
EvetHepsinin adı ayca a g . Birinin farkli ismi yok
Neyse ödeme geldi birine.bizede gelir o zamanArkadaşlar asla beklemiyordum 2 kere canlı destek Yüzüme kapattı 1 saati geçmişti ödemeyi yaptılar şaşırdım fakat hiç güvenli değil yatırım yapmadan deneme yapıp çekerseniz çekin yatırımı ödemezler bilginize
Payfix çekim mevcutmuArkadaşlar asla beklemiyordum 2 kere canlı destek Yüzüme kapattı 1 saati geçmişti ödemeyi yaptılar şaşırdım fakat hiç güvenli değil yatırım yapmadan deneme yapıp çekerseniz çekin yatırımı ödemezler bilginize
23:52 de biz verdik demekki geliyor sıraylaArkadaşlar asla beklemiyordum 2 kere canlı destek Yüzüme kapattı 1 saati geçmişti ödemeyi yaptılar şaşırdım fakat hiç güvenli değil yatırım yapmadan deneme yapıp çekerseniz çekin yatırımı ödemezler bilginize
Çektiysen daha ne istiyorsun ne yapacaksın site deŞerefsizler çekim yaptım diye üyeliğimi sildi siteye giriş yapamıyorum