Çekim verdim gelmedi para islemdeyken site üyeliğimi sildiÇektiysen daha ne istiyorsun ne yapacaksın site de
Çekim verdim gelmedi para islemdeyken site üyeliğimi sildiÇektiysen daha ne istiyorsun ne yapacaksın site de
çekmiş gibi yapıp çekememişse çok kötü olur .DÇektiysen daha ne istiyorsun ne yapacaksın site de
Şimdi olduÇekim verdim gelmedi para islemdeyken site üyeliğimi sildi
belli ödemeyeceklerŞimdi oldu
Yapacak bişey yok ödeme alanlar var gönderirse artık bizde çekim verdikbelli ödemeyecekler
Argo yok beyler yazıyor orda bitmiş diyebu iadar serefsizlik olmaz uye oluyoruz sitede bonus gösteriliyor isteyince kota doldu bunların ta anasını sikeyim
Attıkları mesaja bak ya Ekli dosyayı görüntüle 650769
bu lige Real Madrid kadrosunu komple bir takıma getir şampiyon olamaz zaten çünkü lig başlamadan şampiyonu Galatasaray yapmışlar bu çok belli oluyor ben artık tr ligini takip etmiyorum tiyatro izletiyorlar milleteGs açık ara olur sampiyon. Sizede bizede 10 üzeri fark atar
Ben milli takım ve şampiyonlar ligi harici izlemiyorumbu lige Real Madrid kadrosunu komple bir takıma getir şampiyon olamaz zaten çünkü lig başlamadan şampiyonu Galatasaray yapmışlar bu çok belli oluyor ben artık tr ligini takip etmiyorum tiyatro izletiyorlar millete
bu iadar serefsizlik olmaz uye oluyoruz sitede bonus gösteriliyor isteyince kota doldu bunların ta anasını sikeyim
[/QUOTE
Bana bonusu verdiler çekim yaptım üyeliğimi sildiler bu kadar adiler
DENEME BONUS KOTASI DOLMUŞ BEYLERKonu Kilit Bonus bitti