- 6,133
- 5,172
- 113
Yav kardeş prim vermeyin ciğeri beş para etmeyen sitelere sonra millet bunlara yatırım yapıyor parasını alamıyor
Yav kardeş prim vermeyin ciğeri beş para etmeyen sitelere sonra millet bunlara yatırım yapıyor parasını alamıyor
Geldimi çekim benimde dünden beri 1513 bakiye çevrim de bittiÇekim talebini verdim ödeme gelirse yazacagim
varmi bi haber kankaÇekim talebini verdim ödeme gelirse yazacagim
Yarın gün içinde teyit araması yapılacakmış ondan sonraymişvarmi bi haber kanka
taklaya geliyoz sankiYarın gün içinde teyit araması yapılacakmış ondan sonraymiş
Bana da öyle dediler şimdi varmı haber çekim geldi mitaklaya geliyoz sanki
O sitelerden para çekmek İsrail'den toprak almaktan daha zor onu soyliyeyim yakınından uzağından geçmeyin milyarda bir çektirir para sonra ömür tuketir150 tl niz varsa yarını bekleyim bayspin veya betist yine kampanya açar orada 100 yatır 500le 1k çek bonusları var onu yapın daha iyi amk
SebebO sitelerden para çekmek İsrail'den toprak almaktan daha zor onu soyliyeyim yakınından uzağından geçmeyin milyarda bir çektirir para sonra ömür tuketir
Link varmiBetmanta 24 saatir 500 tl ödeme yapmiyor hic bir sekilde yatirim yapmayın yatırım gelirse bilgi veririm
Link varmi
Arama geliyor öyle ekliyorlar ben almadım zaten yatırımlı bu bonusCanlı mi ekliyor
Knkam alemsin 🤣🤣🤣🤣önce alıyorsun bonusu kombine kuponlarda 5 katı çeviriyorsun. Sonra alıyorsun bakiyeyi sıfırlamadan 1500 tl yapiyorsun, sonra 100 yatırıyorsun, son kertede de bir kerecik domalıyorsun ve 300 tl'ni kapıyorsun. Kapiş