- 1,575
- 719
- 113
İşte olan size oldu aga, kurunun yanında yaş kundaklandı, baba bence bu özel davetiye sms davetiye bonuslarının paylaşımı yasaklansın. Ayıptır yaaBen davet listesindeyimde canlı desteğe bağlanamadik bir türlü
İşte olan size oldu aga, kurunun yanında yaş kundaklandı, baba bence bu özel davetiye sms davetiye bonuslarının paylaşımı yasaklansın. Ayıptır yaaBen davet listesindeyimde canlı desteğe bağlanamadik bir türlü
Kesinlikleİşte olan size oldu aga, kurunun yanında yaş kundaklandı, baba bence bu özel davetiye sms davetiye bonuslarının paylaşımı yasaklansın. Ayıptır yaa
Ben niye bağlanamayrum🤔canli destege aninda baglandi bide
SMS gelmismiydiBana ekledi şimdi
Sen bilip bilmeden ters yapma promosyonlarda gördüm vermediler numaram listede yok diye. Ters yapma kardeşimize bilip bilmeden promosyon da gördün diye görünen köyde görünmeyen köy de klavuz ister tanımıyorsan bilmiyorsan eğer.Promosyona koymus bilip bilmeden ötme ag
Bende açıldı promosyonlarda deneme bonusu yok😀Aciliyor
Sormadan üye olma ben artık öyle yapıyorum😀Üye kasıyor la bu site enayi gibi üye olmayın ben oldum ordan biliyorum😁
SMS gelmedi ama kontrol etti listede adınız var dedi eklediSMS gelmismiydi
SMS gelmeden üye olup talep ettim listede adınız yok dedi
Meltemmm kişiye özel bonusa diye yazmışız konuyu niye kitliyon kızKonu kilit kişiye özel boşuna üye olmayın
dost canlıya nasıl baglandinSMS gelmedi ama kontrol etti listede adınız var dedi ekledi