Tmm reis kuponum tuttu 4 dk var sonuçlansin çekim yapacamTamam hocam bekliyorum bende ona göre alcam
Tmm reis kuponum tuttu 4 dk var sonuçlansin çekim yapacamTamam hocam bekliyorum bende ona göre alcam
Bosve r siteyi daha kral siteler varken burdan oynanmaZ 1 kere parayi odesin yeter birdaha isimiz olmazAma site güven vermiyor
Tebrıkler kardeşim.Çevrım sartı yok dımı sadece 1.50 oran 100 tl yap cekfoto isteyenler icin
Yok yatirim sarti. Max 200 e kadar cekebilirsin . Cevrim sarti da her bir macin orani 1.5 ve uzeriTebrıkler kardeşim.Çevrım sartı yok dımı sadece 1.50 oran 100 tl yap cek
Hayirli olsun bakalim konya yenerse bende 130 alcamÇekim 19 dakikada onaylandı beyler
Bolşans kardeşimHayirli olsun bakalim konya yenerse bende 130 alcam
Benimde öyle oldu mail adresinle kullanıcı adını farklı gir kabul edervalla üye olmaya çalıştım kabul etmedı site yeni açıldı ne zaman üye olmuşum ben buna dedım sonra giriş yapmaya calıstım her zaman ki bilgilerimle müşteri kilitli diyor sırayı beklemeye kalksan yarım saat sürecek
İyide bu konu yeni değilki aşağıya bakın aynı konu varEkli dosyayı görüntüle 14690
Alakası yok ben daha yeni aldım yatırım şartı yıktır diye kocaman yazmışlar
Eyw hocam konya yendi kupon geldi cekim verdim 30 dakkada geldi 130 cektim 135 gelmis)Bolşans kardeşim