- 3,772
- 2,833
- 113
Boşuna bekleme o zaman mesajlar bölümünden mesaj atarak talepte bulunman gerekiyorArkadaşlar bende yeni gördüm üye oldum beklemedeyim saglammi diye sormayın bende bilmiyorum üye olduktan sonra menüden mesaj gönder bölümüne girip hangi alanda istiyorsanız yazıp gönderin öyle dedi destek beklemedeyim bol şanslar herkese şartlar fotoda mevcutEkli dosyayı görüntüle 160161
Arkadaşlar bende yeni gördüm üye oldum beklemedeyim saglammi diye sormayın bende bilmiyorum üye olduktan sonra menüden mesaj gönder bölümüne girip hangi alanda istiyorsanız yazıp gönderin öyle dedi destek beklemedeyim bol şanslar herkese şartlar fotoda mevcutEkli dosyayı görüntüle 160161
Evet ekliyorlar ama mesaj attıktan sonra bayağı bekliyorsun sıraya göre ekliyorlarEklenen var mı arkadaşlar
Mesaj gönderirken ne yazıyoruzEvet ekliyorlar ama mesaj attıktan sonra bayağı bekliyorsun sıraya göre ekliyorlar
Deneme bonusu Yaz hangi alanda istiyorsan belirt spor alanında yada gasino diye , DostMesaj gönderirken ne yazıyoruz
Eyvallah sağolDeneme bonusu Yaz hangi alanda istiyorsan belirt spor alanında yada gasino diye , Dost
Ben mesaj atalı 3 saati geçti dost..hala eklenmediEvet ekliyorlar ama mesaj attıktan sonra bayağı bekliyorsun sıraya göre ekliyorlar
Dedim ya çok geç ekliyorlar diye eklenir ama kesinlikle bilgin olsunBen mesaj atalı 3 saati geçti dost..hala eklenmedi
Size kaç saat sonra aktrıldı?Evet ekliyorlar ama mesaj attıktan sonra bayağı bekliyorsun sıraya göre ekliyorlar