- 3,141
- 478
- 83
trolll hepsi trollladamın biri twitterda aglıyo afk . colugum cocugum var hapse gitmek istemiyom diyo asfasgadgag a
trolll hepsi trollladamın biri twitterda aglıyo afk . colugum cocugum var hapse gitmek istemiyom diyo asfasgadgag a
Ne kolay değil Hacker bunu yapan sıradan biri değil müşterinin ödemesi olmamış 25 bin tl arkadaşı bu yola başvurmuş hacker site yönetimden tut resimli adlı soy adlı tc doğum bilgisi nereli olduğu paylaşım olmuş- Kardeşim sen lisanslı bir altyapıdan bilgi hırsızlığı yapmanın kolay birşey olduğunu sanıyorsun heralde bunlar tek kişilik ekip değil 3-5 tane çakal toplanıp antikod üretip sahte bilgiler yapıp sonra geçici demo alıp oraya bilgileri yükleyip twitterda paylaşıp aklınca betmoondan para alıcak betmoonda onun farkındadır emin ol sen canlı destekleriyle konuştum çok rahat davranıyorlar problemli birşey yok yani o konuda o bilgileri almak için antyvirüs programı hazırlayıp ip değiştirici kurup sonra Botnet yazılımı hazırlayıp sonra yüklü bir ddosla siteye saldırıp site çöktüğünde o an ne alabilirlerse alırlar başka türlü kolay değil o işler ben günümün 18 saatini bilgisayarda geçiriyorum bana sorsana sen.
Ah deligönlüm aahhh.Ne kolay değil Hacker bunu yapan sıradan biri değil müşterinin ödemesi olmamış 25 bin tl arkadaşı bu yola başvurmuş hacker site yönetimden tut resimli adlı soy adlı tc doğum bilgisi nereli olduğu paylaşım olmuş
Kardeşim biz bişey bilmesek konuşmayız gir tc no sorgulamaya böyle bir vatandaşlık yok diyor ne saçmalıyorsunuz siz hala anlamıyorum.
Listeye nerden bakabiliriz?ya bnm 2 3 arkadasmnda k.adi var o listede.savunmayn artk su siteyi.zaten egoist bi site patlattilar iste siteyi.calisan falan yapmaz bunu ödeme almiyo diye.ne alaka okadar hamdi bey oyle para saciyoda calisanlarn parasnimi odemiyo .twitterda uazan asam dogru diyor.olaylar hep uyusuyor cunku.kisacasi yanlis adama cattilar
aynen öyleBu betmoonun patlaması açılış olur bence, devamı çorap söküğü gibi gelebilir, senin benim girdiğim yerlere devletmi giremeyecek? Şu saatten itibaren dikkat seviyesini yükseltmek lazım.