- 768
- 421
- 63
Zerre kadar beyin yok sendeMaksibet cekim tesekkurler
Zerre kadar beyin yok sendeMaksibet cekim tesekkurler
Betnisten deneme bonusu aldım bakiyemi 1000 TL yaptım çekim talebinde bulundum ip çakışması dedi ve iptal etti bakiyeyi sildi
Betsat'tanda 2000 e kadar çekebiliyorsun süperbetin ile aynı şartları varSuperbetin ve etorobet de 5k ya kadar cekebiliyosun harbi bonus gibi bonus
giris adresi?Betsat'tanda 2000 e kadar çekebiliyorsun süperbetin ile aynı şartları var
Site girişte hata veriyorBetsat'tanda 2000 e kadar çekebiliyorsun süperbetin ile aynı şartları var
No ad or affiliate ID specified. bu hataBetsat'tanda 2000 e kadar çekebiliyorsun süperbetin ile aynı şartları var
Bende uzun süredir oynuyorum bayağada bir kardayım bu sitede 5 10 k çekimler 5 dk da 50 k çekerken max 1 saat sürmüyor bileBetnis öder dosdum kafanız rahat yatırım yapın nadir sıkıntı cekceniz sitelerden reklam olsun isterse ben 1 senedir ordayım daha canlı desdege baglanipda şu sıkıntıyı yaşadım demedim Bonus talep var çekim payfix hayır payfix çek yapiyorum hep sıfır sikinti
He yavrum he bakiyeyi 1k yaptık 250 verdik çekim ip diyip sildi aq modemini eve 2 gün önce bağlattımBende uzun süredir oynuyorum bayağada bir kardayım bu sitede 5 10 k çekimler 5 dk da 50 k çekerken max 1 saat sürmüyor bile
Kardeşim bu Ip hatasına sebep olabilecek şeyleri ilk önce tam olarak bir öğren ondan sonra yorum yap bende normal bir oyuncuyum ben bu sitede full kardayım çekimlerimde 5 10 dk içerisinde yatırılıyor herhangi bir problem çekmedimHe yavrum he bakiyeyi 1k yaptık 250 verdik çekim ip diyip sildi aq modemini eve 2 gün önce bağlattım