- 3,127
- 3,812
- 113
Ilaç olsun kankaKazandim ve 40 dakikada cekim gerceklesti. Ilac oldu tsk betnis
Ilaç olsun kankaKazandim ve 40 dakikada cekim gerceklesti. Ilac oldu tsk betnis
Sadece iban yazıyorsun havale sanırımAtm ile mi geldi havale ile mi
Knk farkli tarayici nasil yaniSadece iban yazıyorsun havale sanırım
Chrome yandex dolphin opera gibiKnk farkli tarayici nasil yani
Formu doldururken mesela yandex te hesap aç diyecek farklı e posta ile yapmalısın zaten 10 dk kaldı bitimineKnk farkli tarayici nasil yani
Tsk ederChorome yandex dolphin opera gibi
😂😂😂😂😂😂😂😂Almayan varsa alsın 12 son bak ip bahanesi alan varsa uçak moduna alsın farklı tarayıcı kullanıp aileden başkasına hesap açsın
Bnde tc data var deniyecem hepsi ile sagolFormu doldururken mesela yandex te hesap aç diyecek farklı e posta ile yapmalısın zaten 10 dk kaldı bitimine
10 dk sonra bitiyor acele et hepsi için farklı tarayıcı deneBnde tc data var deniyecem hepsi ile sagol
Bende kardeşimden çektim 177 tutturdum sıradaki gol rize bjk yener maçına 77 sildiler 100 verdilerGüzel promo idi , çekim yapamadık orası ayrı konu tabi
İyi bari kardesinin hesaptan ödeme almışsın en azındanBende kardeşimden çektim 177 tutturdum sıradaki gol rize bjk yener maçına 77 sildiler 100 verdiler
Ip diye kilitlerler dedim umitsizdim ama yarım saat içinde verdiler parayı idare eder siteymişİyi bari kardesinin hesaptan ödeme almışsın en azından
Yani bende sırf o sebepten çoklu açmadım 😂😂 o şekilde ödeme alman büyük şans 😂Ip diye kilitlerler dedim umitsizdim ama yarım saat içinde verdiler parayı idare eder siteymiş