- 5,437
- 1,539
- 113
bonus talep eklemis birde kamiller
Ya ben böyle şansın 200 spin den 90 tl çıktı hepsini tek spin de bastım 90 tl den bonusa girdi 59 k verdi ulan normalde hayatta vurmaz1k yap 200 çek yatırım şartı yok. Bonusu canlı destekten istiyorsunuz. Freespinlerden çıkan kazanç yalnızca slotta geçerli o yüzden freebet almak daha mantıklı. Bol şans
betnixe369.com
çekimin ödenirse bilgi ver reis .Ya ben böyle şansın 200 spin den 90 tl çıktı hepsini tek spin de bastım 90 tl den bonusa girdi 59 k verdi ulan normalde hayatta vurmaz
Canli destek sira gelince cvp vermiyor yani bonus hikayeÜç maç kombine yapsak baskette gelirse direk çekim zaten
Dostum ben aldım basketten patladım. Bekle sabır et cevap veriyor.Canli destek sira gelince cvp vermiyor yani bonus hikaye
180 kisi bekledim sıra geldi msal diye biri hosgeldin dedi dahada yazdigima kimse cvp vermedi 15 dakka bekledim kapattimDostum ben aldım basketten patladım. Bekle sabır et cevap veriyor.
Ben aldım dostum şimdi hakkına girmiş olmak istemem sitenin180 kisi bekledim sıra geldi msal diye biri hosgeldin dedi dahada yazdigima kimse cvp vermedi 15 dakka bekledim kapattim
Uykunu kaçıracak bi durum yok dostum, slot harici katılım yoktu alan dışı katılım sağlamışsın o yüzden 200’ü de ödemeyecek muhtemelen200 freespinnden 180 tl verdi aviatorde 200 yaptım sweet bononza 1000x e girdim spin aldım 150 tl takla oldu 1000 x geldi maxwin aldim simdi ben bu paranın sadece 200 tlsini mi çekicem benim günlerce uykumu kaçıracak bu durum
Dur şimdi kendini sakat edecek adam gelmişsin 200 de yok diyon 😂Uykunu kaçıracak bi durum yok dostum, slot harici katılım yoktu alan dışı katılım sağlamışsın o yüzden 200’ü de ödemeyecek muhtemelen
Bende verdim ödemedi henüz kalanı siliyor mu acabaçekim versim ben de
hepsi siliyor geneldeBende verdim ödemedi henüz kalanı siliyor mu acaba