kasani 1000 tl yapinca 1000 tl yatirdin dimi azken yatirmadin dostum soylermisinz5 dakika
1000 tl param olsa burda isim olmazSitenin ismi hiç güven vermedi..
Ya o bekleyenler belki yatırmadan çekeriz diyenlerdir 🤣Bonus laf edenler kuyrukta 150 kişi var 🤣
Palavra inanmayın kendisi de sitenin adamıdır emin olun5 dakika
Evetkasani 1000 tl yapinca 1000 tl yatirdin dimi azken yatirmadin dostum soylermisinz
😂😂Palavra inanmayın kendisi de sitenin adamıdır emin olun
Nedense bana da ayni his geldi. Yatirim yapip cok hizli sekilde cekim yapanla konuyu acan arkadas ayni. Yatirim cekim arasi bile 10 dk surmemis toplamda. MasallahPalavra inanmayın kendisi de sitenin adamıdır emin olun
Ne güzel açıkladın bakNedense bana da ayni his geldi. Yatirim yapip cok hizli sekilde cekim yapanla konuyu acan arkadas ayni. Yatirim cekim arasi bile 10 dk surmemis toplamda. Masallah
Aynen kral valla mesaj geldi girdim siteye daha canlı destekte sıra beklerken konu açtım o arada 250 eklediler neye bastiysam geldi ruletteNedense bana da ayni his geldi. Yatirim yapip cok hizli sekilde cekim yapanla konuyu acan arkadas ayni. Yatirim cekim arasi bile 10 dk surmemis toplamda. Masallah
Olursan site adami bı call center veya canlı destek bi iş ver be reis😂😂
Lan heves ettik bi bonusta biz paylaşalım dedik site adamı olduk keşke site adamı olabilsem 😂
Madem öyle konu kaldırılabilir bidaha da bonus monus paylaşmamNe güzel açıkladın bak
keşke site çalışanı olsam belki uzak dururum bu illetten kaybedenleri görünce oynamayı bırakırım en azındanOlursan site adami bı call center veya canlı destek bi iş ver be reis
@oguzdemir277 sem iyilik yaptın paylaştın dost herkes yanlış anlıyor tamam 1000 yatırım istiyor ama genede teşekkürler deyip geçsinler sana amakeşke site çalışanı olsam belki uzak dururum bu illetten kaybedenleri görünce oynamayı bırakırım en azından
@oguzdemir277 ama böyle olsaydı 250 lira bonusu 1000 cekim olsaydı yatırımsız senden iyisi olmazdı burdakeşke site çalışanı olsam belki uzak dururum bu illetten kaybedenleri görünce oynamayı bırakırım en azından
Aynen öyle kardeşim@oguzdemir277 ama böyle olsaydı 250 lira bonusu 1000 cekim olsaydı yatırımsız senden iyisi olmazdı burda