- 1,099
- 252
- 83
Çekim yapan varmi
Neden iptal edildiğini sormadın mı?Kaç defa çekim talebi verdim arkadşlr iptal oldu şuanda beklmede odeme yapicaklarını sanmıyorum adamlar 100tlyi ödeyemiyor gelde güven şimdi ödeme yaparlar eger yazarım ama sanmıyorum Ekli dosyayı görüntüle 54981
Çekim yapanlar parayı yiyor heralde cevap vermediklerine göre
Sordm kardşm tum bilgileri sordu tamm tekrar talep verbilirsnz dedi verdim 10dk sonra tekrar iptl oldu tekrar canliya bagladn kisa zaman sonra tekrar talep verin dedi tekrar iptal oldu bende tekrar verdim şuanda beklmede adamlar iptal etmekten bıkmadı lan ben talp veriyom onlar iptal ediyo ben talep veriyorm onlar iptl ediyo suanda beklmede olan uzun zamandr beklmede bakalim nolck eger cekim yaparsam paylaşrmNeden iptal edildiğini sormadın mı?
Tamam kardeşim umarım ödenirSordm kardşm tum bilgileri sordu tamm tekrar talep verbilirsnz dedi verdim 10dk sonra tekrar iptl oldu tekrar canliya bagladn kisa zaman sonra tekrar talep verin dedi tekrar iptal oldu bende tekrar verdim şuanda beklmede adamlar iptal etmekten bıkmadı lan ben talp veriyom onlar iptal ediyo ben talep veriyorm onlar iptl ediyo suanda beklmede olan uzun zamandr beklmede bakalim nolck eger cekim yaparsam paylaşrm
Benimki de öyle oldu parayı çekmişler house transfer yazıyorBenım onaylandı gözukuyor ama hava gazı hesaba yansımadı
Ben çekimimi aldım kardşm sen aldnmı?Benimki de öyle oldu parayı çekmişler house transfer yazıyor
Valla bende çok iptl oldu en sonda onay oldu ama geldi şasırdm ama bu siteye guvenipte yatrm yaplmazBanada geldi onaylandıktan sonra 100 tl
kaynak ?Betofficaya sakin bulasmayin kendileri emniyetten sakin uzak durun
Ogrendim 150 kisiyi yakalamislarkaynak ?
tamam dakardesım nerden nasıl ogrendın. ha bu arada adamlar odemede yapıyorOgrendim 150 kisiyi yakalamislar
Yani niye odeme yapmadiklari belli banka hesaplarini aliyolar zatentamam dakardesım nerden nasıl ogrendın. ha bu arada adamlar odemede yapıyor
odeme yapıyorlarYani niye odeme yapmadiklari belli banka hesaplarini aliyolar zaten