Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betoffice 10 TL ( Yatırımsız )

oguzdemir277

𝓝𝓮𝓿𝓮𝓻 𝓖𝓲𝓿𝓮 𝓤𝓹
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,099
252
83
Çekim yapanlar parayı yiyor heralde cevap vermediklerine göre

exi1034

Üye
Yeni Üye
10
0
1
Kaç defa çekim talebi verdim arkadşlr iptal oldu şuanda beklmede odeme yapicaklarını sanmıyorum adamlar 100tlyi ödeyemiyor gelde güven şimdi ödeme yaparlarsa eger yazarım ama sanmıyorum Screenshot_20200209-113527_Chrome.jpg

Son düzenleme:

exi1034

Üye
Yeni Üye
10
0
1
Çekim yapanlar parayı yiyor heralde cevap vermediklerine göre
Neden iptal edildiğini sormadın mı?
Sordm kardşm tum bilgileri sordu tamm tekrar talep verbilirsnz dedi verdim 10dk sonra tekrar iptl oldu tekrar canliya bagladn kisa zaman sonra tekrar talep verin dedi tekrar iptal oldu bende tekrar verdim şuanda beklmede adamlar iptal etmekten bıkmadı lan ben talp veriyom onlar iptal ediyo ben talep veriyorm onlar iptl ediyo suanda beklmede olan uzun zamandr beklmede bakalim nolck eger cekim yaparsam paylaşrm

oguzdemir277

𝓝𝓮𝓿𝓮𝓻 𝓖𝓲𝓿𝓮 𝓤𝓹
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,099
252
83
Sordm kardşm tum bilgileri sordu tamm tekrar talep verbilirsnz dedi verdim 10dk sonra tekrar iptl oldu tekrar canliya bagladn kisa zaman sonra tekrar talep verin dedi tekrar iptal oldu bende tekrar verdim şuanda beklmede adamlar iptal etmekten bıkmadı lan ben talp veriyom onlar iptal ediyo ben talep veriyorm onlar iptl ediyo suanda beklmede olan uzun zamandr beklmede bakalim nolck eger cekim yaparsam paylaşrm
Tamam kardeşim umarım ödenir