- 78,998
- 73,111
- 21,113
' BetOnBet ‘ firması ile olan sponsorluk anlaşmamızı sonlandırmış bulunmaktayız. BetOnBet Sitesine sitemiz tarafından destek verilmemektedir.
Anlaşma süresi bitti.Neden sonlandığını öğrenebilir miyim ? Süresi mi bitti yoksa sıkıntılı durumlar mı , ben yeni öğrenip ufaktan kazanma yolları da keşfetmiştim kendimce ?
Aslında çok güzel azıcık kafa patlatırsan kazanmanın yolu şanstan ziyade mantığa dayalı bi oyun türü. Zar atıyorsun ama pullar senin elinde gibi düşün . Destekten tanıtım için aranma talep et bide videoları falan var onu izle , ben şahsen çok beğendim.1.5 aydir hesabim da 50tl duruyor oylece hala sitenin mantigini anlamadim
Hafta sonu deneyecegim o halde yarin iyice bi vakif olayim ben olayaAslında çok güzel azıcık kafa patlatırsan kazanmanın yolu şanstan ziyade mantığa dayalı bi oyun türü. Zar atıyorsun ama pullar senin elinde gibi düşün . Destekten tanıtım için aranma talep et bide videoları falan var onu izle , ben şahsen çok beğendim.
Reis olay ne bugunu mu buldun djsk anlatsana harbidenAslında çok güzel azıcık kafa patlatırsan kazanmanın yolu şanstan ziyade mantığa dayalı bi oyun türü. Zar atıyorsun ama pullar senin elinde gibi düşün . Destekten tanıtım için aranma talep et bide videoları falan var onu izle , ben şahsen çok beğendim.
Beğenip oynadın mıAslında çok güzel azıcık kafa patlatırsan kazanmanın yolu şanstan ziyade mantığa dayalı bi oyun türü. Zar atıyorsun ama pullar senin elinde gibi düşün . Destekten tanıtım için aranma talep et bide videoları falan var onu izle , ben şahsen çok beğendim.