- 1,166
- 447
- 83
Aynen dost bir kaç kişiye ekleyip bitti ayağa yapacaklarGelen birsey yok hikaye bos yapiyor bu site
Aynen dost bir kaç kişiye ekleyip bitti ayağa yapacaklarGelen birsey yok hikaye bos yapiyor bu site
Aynen öyleYok ya eklemicek herhalde
Kardeş bize geldi de ne oldu adamlar ekleme yapmıyor boşa uğraşma 😁Kardeş mail gelmiyor sana geldimi ki
Bol şans dost pusudayizArkadaşlar bana eklenmiş hangi oyunun beti yüksek oyu oynayalim
Peki böyle sitelere ne demeli 😄😄😄😄
36 saat diyor bonus ekleme olarakKardeş bize geldi de ne oldu adamlar ekleme yapmıyor boşa uğraşma 😁
Bana meail gelmedi müşteri temsilcisi yazdım yatırım yapacam meail onaylatin öyle yaptım artık meail alakalı mi değil mi bilmiyorumBol şans dost pusudayiz
Ben onayladım dostBana meail gelmedi müşteri temsilcisi yazdım yatırım yapacam meail onaylatin öyle yaptım artık meail alakalı mi değil mi bilmiyorum
Lavuklar ortalama 36 saat diyor ekleme süresiAnasini satim bi bize eklenmedi gitti.
Eklenir o zamanBen onayladım dost
Hangi oyun yüksek Bette ceviyoruz playmatic play daLavuklar ortalama 36 saat diyor ekleme süresi
Aynen dost sana kalmış ben onermiyim şansın kapanmasinHangi oyun yüksek Bette ceviyoruz playmatic play da
Beti yüksek oyun hangisiPragmatic te dilediğin oyunda oynanabılır
Sungar Rush oyniyacam 2 lirdanAynen dost sana kalmış ben onermiyim şansın kapanmasin