- 2,017
- 860
- 113
Kim buldu bu siteyi
Yarım saatir gülüyorum dostbana eklenmiş!!! demeyi çok isterdim dostlar ama scam site
Argo kullanma dostum 2 dir uyarıyorumDesteğin triplere bak sanki bana İngiltere prensi koyduğumun soytarısı neyse iyi ki yorumları okudukta üye olmadık
Reis bana yine ban atma ben buranin ortamini seviyorum zor dayandım 2 günArgo kullanma dostum 2 dir uyarıyorum
Tekrarlanmasın.
kimseye saygısızlık yapmaReis bana yine ban atma ben buranin ortamini seviyorum zor dayandım 2 gün
Slm cnm nbrReis bana yine ban atma ben buranin ortamini seviyorum zor dayandım 2 gün
Senle ugrasamam ban yiyemem kaybol 🤣Slm cnm nbr
aŞKo NeDeN BeNiMLe BöYLe KoNuŞuYoRSuN ? QıRıLDıMSenle ugrasamam ban yiyemem kaybol 🤣
Ban bitmiş dost gelmişsin geriReis bana yine ban atma ben buranin ortamini seviyorum zor dayandım 2 gün
TeşekkürDost normalde 12 den gece 3 e kadar dendi sonra 36 saat içerisinde hesaplara yansıtılcak dendi
flod yasak dostumTeşekkür
Dost site alt yapı ile ilgili sıkıntı varmış cumadan sonra üye olanlara bonus vermyilcekmis ve eğer alt yapı düzelmez ise site kendisi nakit ekleme yapacakmışTeşekkür
Alt yapilari çürük mu alt tarafi 50 fsDost site alt yapı ile ilgili sıkıntı varmış cumadan sonra üye olanlara bonus vermyilcekmis ve eğer alt yapı düzelmez ise site kendisi nakit ekleme yapacakmış
Dostum sana göre öyleAlt yapilari çürük mu alt tarafi 50 fs
Dostum zamaninda gelmeyen para misaliDostum sana göre öyle
Aynen dostumDostum zamaninda gelmeyen para misali