- 34,552
- 19,151
- 113
Olanın şuan işi var dost meşgul etmeyelim shinnigkacti bet değeri on lira olanOkan dostumuza sor dost prenses der
Olanın şuan işi var dost meşgul etmeyelim shinnigkacti bet değeri on lira olanOkan dostumuza sor dost prenses der
Eniste bana mi dedinOkan dostumuza sor dost prenses der
Helal dostEklenenler vardır da şuan burada aktif değildir belki bilmiyorum önceki sayfada yazan dostlar vardı umarım sanada eklenir dost
Aynen dost hangi oyun çevirsin karar veremediEniste bana mi dedin
Kılıcın keskin olsun diyor reisEniste bana mi dedin
Girer dost herşey olabilir yeterki vazgeçmeSpine mi girdi bu
Eniste gece gece benle dalga geçmeye mi geldin 😂😂Aynen dost hangi oyun çevirsin karar veremedi
Enişte saygıdeğer Bi reisimizdir tanısan seversinBu arada bu eniste kim tanimam.herhalde gozune kestirdi tribe sokmaya caliscak
Ava giden avlanır dost dikkatli olBu arada bu eniste kim tanimam.herhalde gozune kestirdi tribe sokmaya caliscak
Yönetime bildir dostBu arada bu eniste kim tanimam.herhalde gozune kestirdi tribe sokmaya caliscak
Partiden troll tayfalari burda da mi varYönetime bildir dost
Son zamanlarda böyleleri çok türedi
Cinsiyet farketmeden mi sevmiyorsun dost sadece erkek mi sevmiyorsunBen insan sevmiim
Onu boşverde şaşkınlığını üzerinden atabildin mi dostPartiden troll tayfalari burda da mi var
Bu gece neye içilir işte buna içilir dostSaskin değilim tanidik olabilir suphesi vardida bitti