Lan yavşak köpekliğini yaptığın sahiplerin çöplükte esiniyor kolpacilari şimdi kaybol buradan sahibine sole 270 tl 7 saate zar zor ödeyipte burada cekim paylaşması tam rezillik bundan sonra kendinizi kandırırsınz..Ekli dosyayı görüntüle 386239Ekli dosyayı görüntüle 386239 grandpashabet 25 bin çekimEkli dosyayı görüntüle 386239Ekli dosyayı görüntüle 386239Ekli dosyayı görüntüle 386239grandpashabet çekim 25 bin
12 bine yakın bende senin yolun uzun yavas yavas cevir dikkat et düşürme Bakiyeyi47 bin çevrim var
Site ödeme yapıyormu12 bine yakın bende senin yolun uzun yavas yavas cevir dikkat et düşürme Bakiyeyi
Henüz o aşamaya gelmedim ama kesin ödeyeceğini söyleyebilirim bizim.forum sponsor olduğu.icin sende buradasın yanlis olmazSite ödeme yapıyormu
Nasıl yok canlı destek 7/24 var sen sitenin alışık olmadığın teması ve yabancı dilde olmasından bulamamissin dirArkadaşlar sakın yatırım yapmayın ben yaptım yatırdığı parayla o çevrimi yapacaksın istediğin kadar yatır o çevrim yapılmaz ben yatırdım o kadar çevrim yapılmaz birde canlı destek çok agresif değmez yani bu siteye yatırım yapmak
Knk 4 bin kazandım 114 bin cevrim iatiyor vallakodu girip 75 freespini alıyorsun dostum eğer iyi kazanç sağlarsan yatırım yapıp çevrimi tamamlayıp tüm bakiyeni çekebilirsin
Ekli dosyayı görüntüle 386060
Sweet Bonanza'da 75 Free Spin, spin değeri 6 TL'den ve kazanım olması durumunda çekimden önce minimum 100 TL yatırımlı ve kazancın 25 katı çevrimli.
Bonus kazancınızı çekmek için minimum 100 TL yatırım yapıp kazanımın 25 katı çevimi yapıp tüm bakiyenizi çekebilirsiniz.
Maximum çekim sınırı bulunmuyor. Kişi sınırı bulunmuyor yeni kayıt olacak herkes alabilir
PROMOSYON KODU : FRM75
Kayıt sırasında FRM75 kodunu mutlaka girmeniz gerekiyor.
SADECE YENİ ÜYE OLACAK KİŞİLER İÇİNDİR.
BETONRED KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ.
Açmıyorlar kilitli parayi yatirim yapinca kisacasi tokatlandik başkansitede canlı destek var yazar mısın üstad yardımcı olacaklardır.