- 81
- 19
- 8
3 defa uzatti kalp geldi 2tane15x geldi cekim talebi verildi bakak kac dk sürecek
Site güzel ödeme geldi oyunları çok açık son 8 lira kaldı 6 lira da spine girdi3 defa uzatti kalp geldi 2tane15x geldi cekim talebi verildi bakak kac dk sürecek
Reis hepsinde çektimi moneyiİp sacmaligida yok aynı ip den 5 hesap açtık hepsine de verdi helal olsun
5dkda odedıler reıs sen neyle cektın banka ılemıBenimki 3 saat olucak hala bekliyorum 🙄🙄🙄
Kefilmisin 10 milyon odermi🤣Alo bet çekim güvenilir site tavsiye ederim
Yok ya normalde pek oynamiyorum popy diye bise gördüm belki hızlı olur diye onu açtım 3 saati gecti işte 😄5dkda odedıler reıs sen neyle cektın banka ılemı
Ödemiyor aynısını yaptım iptal edip siliyorlar yoğunlukta yerler belki dedim olmadı 😁🤣15 dk da ödedi bakiye üstünü sifirlamadi 30 kaldı tekrar 250 yaptım tekrar çekim verdim bakım ödeyecek mi
Ödedi mi tekrar 😂15 dk da ödedi bakiye üstünü sifirlamadi 30 kaldı tekrar 250 yaptım tekrar çekim verdim bakım ödeyecek mi
Aynen reis bende çekim verdim ödeme olursa yazarsan sevinirimÇekim verildi, oyunlar açık gibi güzel site bakalım ne zaman ödenir