- 214
- 74
- 28
Kuponun tutarsa 2. Yapacagın kuponuda atarmısn canoIskoçya atarsa ikimizden biri sıçtı))
Birimizinki bari tutsun dost
Kuponun tutarsa 2. Yapacagın kuponuda atarmısn canoIskoçya atarsa ikimizden biri sıçtı))
Sen kazandın 1k yaparsan 250 si benim ben yapsaydım sana 250 atacaktım 😁Iskoçya atarsa ikimizden biri sıçtı))
Geldi benimkisi atarım))Kuponun tutarsa 2. Yapacagın kuponuda atarmısn cano
benim kupon toplam 1 şuttan yattı şaka gibi 500tl çekecektir bee tühGeldi benimkisi atarım))
İyi akşamlar Dostlar spordan anlamıyorum hangi maçlara basıcam bilgisi olan ricamdır yardımcı olursa sevinirizKuponun tutarsa 2. Yapacagın kuponuda atarmısn cano
Bendede aynı numarayı filanda onayladikBende öyle bir bonus gözükmüyor mu yoksa ben mi bulamadım anlamadım. Benim bonuslar kısmında gözüken bonuslar bunlar. Bilen biri açıklayabilir mi acaba
Yaw senin ben varya
SG mal teneke dolandırıcı gransldpasha danasi
Bitti dolandırıcı gibi duruyorlar üye topladılar 30 dakiakda bittirdilerBende öyle bir bonus gözükmüyor mu yoksa ben mi bulamadım anlamadım. Benim bonuslar kısmında gözüken bonuslar bunlar. Bilen biri açıklayabilir mi acaba
Sallamaya devambenim kupon toplam 1 şuttan yattı şaka gibi 500tl çekecektir bee tüh
Dostum bonusu nasıl aldın destekmi neyden bir açıklama yapSallamaya devam
Hay amkBitti dolandırıcı gibi duruyorlar üye topladılar 30 dakiakda bittirdiler
BittiNasıl alınıyor ya :/