Emin ol onları da arıyorlar ama bu bonusu aldıkları için 1 kat çevrimli bonusu kaçırıyorlar sonra vah ben ne yaptım ne ettim diyorlarArıyorlar 500 nakit ekliyor burası sazan gibi atliyorlar 500 ekliyo bikere çevir cek
Emin ol onları da arıyorlar ama bu bonusu aldıkları için 1 kat çevrimli bonusu kaçırıyorlar sonra vah ben ne yaptım ne ettim diyorlarArıyorlar 500 nakit ekliyor burası sazan gibi atliyorlar 500 ekliyo bikere çevir cek
Bu site 500 ekleyecek 1 kat cevir çek git diye söyleyecek hayatta inanmam dünyanın sonu gelir o zamanEmin ol onları da arıyorlar ama bu bonusu aldıkları için 1 kat çevrimli bonusu kaçırıyorlar sonra vah ben ne yaptım ne ettim diyorlar
Bu site arayıp 500 eklemez
Bende senin gibi inanmıyordum ama ne siteler,müşteri çekmek için ne bonuslar yükleyelim dedilerde ,iş işten geçmişti 3000 yap 100 çek bonuslarını aldığımız içinBu site 500 ekleyecek 1 kat cevir çek git diye söyleyecek hayatta inanmam dünyanın sonu gelir o zaman
Bugün bir site mesaj attı ismi misalibet bonus veriyor 1000 yap 100 çek hemen engel attımBende senin gibi inanmıyordum ama ne siteler,müşteri çekmek için ne bonuslar yükleyelim dedilerde ,iş işten geçmişti 3000 yap 100 çek bonuslarını aldığımız için
Bir saat oyunlara katılım sagla diye şart kosuyorsa paranı kaybetmen içindir oynama bencebu siteyi aktif olarak kullanıyorum ben çok nadiren aşırı kazançlarda çekimden itibaren 1 saat oyunlara katılım sağlamanız gerekiyo demeleri dışında bi sıkıntı görmedim. o 1 saat olayındada bet min olsa bile sorun etmiyolar. bonuş sartları evet biraz hakaret niteliğinde olmuş ama yatırımsız sonuçta ya tutarsa diyip denemekten zarar gelmez myle 300-500 için çirkefe yatacak site değil