- 1,167
- 505
- 113
kım dedı sıze 3 kez cevırılcek dıye canlı destek boyle dedı : Minimum 1.40 orandan 1 kere çevrim yapmanız yeterli olacaktır.
Sitede canlı destek yokki 😂😂kım dedı sıze 3 kez cevırılcek dıye canlı destek boyle dedı : Minimum 1.40 orandan 1 kere çevrim yapmanız yeterli olacaktır.
Sitede 1.50 yazıyor başkası ana para 3 kat diyor ne olduğu belli değilkım dedı sıze 3 kez cevırılcek dıye canlı destek boyle dedı : Minimum 1.40 orandan 1 kere çevrim yapmanız yeterli olacaktır.
Canlı destek nerde reiskım dedı sıze 3 kez cevırılcek dıye canlı destek boyle dedı : Minimum 1.40 orandan 1 kere çevrim yapmanız yeterli olacaktır.
Sağlam dediğin sitenin canlı destek elemanı yüzüne kapatıp chati kaldırıyorsen nerden biliyorsun dost sitenin dolandırıcı olduğunu bi kanıtın bi belgen varsa söyle yoksa kafa bulandırma.
Demekki ban atmışlar bizevalla ben konusuyorum gayet de ıyı destek suan sıkıntı yok
Kardes canlı destek nerde nasıl konusuyon söyle bizde baglanalımvalla ben konusuyorum gayet de ıyı destek suan sıkıntı yok
Suan canlı destek yokben baglanalı 1 saat oldu hala acık destek bılmıyom bende
soruyorum suan sıze ulasılamıyor muş neden dıye bakalımSuan canlı destek yok
Sadece sana görünüyor destekBey hattaki yoğunluktan dolayı problem yaşanmış olabilir.
yok dostum ben baglanalı baya oldu hala acık bende kapanmadı hıcSadece sana görünüyor destek
Anlamadım valla dost bende 2 saatir yok bu arada bonusu çevirdin mi senyok dostum ben baglanalı baya oldu hala acık bende kapanmadı hıc
son maca kaldı oda geldı say bıttı yanı cevıırmAnlamadım valla dost bende 2 saatir yok bu arada bonusu çevirdin mi sen
Çekince yazarsin dostson maca kaldı oda geldı say bıttı yanı cevıırm