Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betpalms 50 TL Pragramatik Deneme Bonus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Refri

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,664
439
83
Call Center ekipleri varmış :) yarın arayıp konuşayım bakayım ne diyecek. Bunların bir dediği bir dediğini tutmuyor lisans yok bir şey yok neylerine güvenipte yatırım yapayım bunlara. Eğer yarın bir orta yol bulunursa yatırım yapıp çekim talebi veririm sonucuda burda paylaşırım
sana tamam deyip kafalarına göre de hareket edebilirler.ben bıraktım parayı orada nasıl olsa benden çıkan birşey yok

ysfchn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
685
351
63
sana tamam deyip kafalarına göre de hareket edebilirler.ben bıraktım parayı orada nasıl olsa benden çıkan birşey yok
O nedenle call center la konusucam. Yoksa şimdi hatalı bilgi verdik özür dileriz diye geçiştiren yatırımdan sonra da başka bahane çıkartır ortaya. Neyine güveneyim bunların.

Meryem1975

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
74
87
18
Haklısın kardeş.Bende canlı desteğe dedim deneme bonusu site içeriğinden alıntı yaparak burada farklı siz farklı diyorsunuz.50 tl nin çevrimi yok dedim ama nuh deyip peygamber demiyor.Orada bırakıyorum 150 tl yi 50 tl yatırıp 1500 mi çerkeceğim yani 100 tl için değmez riske girmeye
Boşver deymez

Refri

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,664
439
83
Call Center ekipleri varmış :) yarın arayıp konuşayım bakayım ne diyecek. Bunların bir dediği bir dediğini tutmuyor lisans yok bir şey yok neylerine güvenipte yatırım yapayım bunlara. Eğer yarın bir orta yol bulunursa yatırım yapıp çekim talebi veririm sonucuda burda paylaşırım
ne olu sonuç ne

Refri

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,664
439
83
iskoçbetten para çeken var ise lütfen yzabilir mi hangi yöntemle

ysfchn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
685
351
63
Biri hiç canlı destekle konuşmadan payfix ile çekmiş parasını
harbimi :) bizde öyle yapalım o zaman. bunların dünyadan haberi yok zaten ne yapmaya çalıştıkları belli değil. çevrim istiyorlarsa rulette kırmızı siyah yaparız yine çeviririz 50 lirayı zaten

Herbokolog

Ücreti Mukabilinde okunur üflenir. Muska Yapilir
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,563
1,660
113

Refri

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,664
439
83
harbimi :) bizde öyle yapalım o zaman. bunların dünyadan haberi yok zaten ne yapmaya çalıştıkları belli değil. çevrim istiyorlarsa rulette kırmızı siyah yaparız yine çeviririz 50 lirayı zaten
iyide kardeşim ya bize tersi olursa

Refri

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,664
439
83
neden rahatsız olduğunu anlamadım neyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...