Arkadaşlar dünden beri uğraşıyorum sonuç bu. Adamlar ödeme falan yapmıyorlar. 50 liraniza yazık olmasin
Ekli dosyalar
-
203.2 KB Görüntüleme: 130
Açabilirsen aç başlığı başkan. Herkes görsün neyin ne olduğunu namussuzluk bunların yaptığı. 1000 liradan 150 lirayı dahi ödeyemiyorlarBen açmaya çalışayım bakayım oradan takip et açtım mı oraya yazarsın
açtımAçabilirsen aç başlığı başkan. Herkes görsün neyin ne olduğunu namussuzluk bunların yaptığı. 1000 liradan 150 lirayı dahi ödeyemiyorlar
Oraya da attım fotoları
18,45 te biten en baştaki site@Shellac konu kilit dostum. Hem bonus bitmiş 18:45te dün akşam hemde bonusu alanlar zaten çekim yapamıyor
konu başlığı zaten o kardeşim. Betpalmsta bonus yok. Başka sitelerde bonus varsa o sitenin adı ile konu açın. Bu konuda beş sayfa mesaj var. Tek tek mesajları okuyacak değiliz. Betpalmsta bonus yok bu yüzden konu kilit @Shellac bu kadar basit18,45 te biten en baştaki site
Anladık ama bu konunun admin tarafından kitlenmesi gerekiyor ve ayrıca sizin bu kadar despotca konuşmanız şart değil.Konuyu takipten çıkardım.Siz moderatör ya da yönetici değilsiniz nereye yazacağıma sizx karar veremezseinizkonu başlığı zaten o kardeşim. Betpalmsta bonus yok. Başka sitelerde bonus varsa o sitenin adı ile konu açın. Bu konuda beş sayfa mesaj var. Tek tek mesajları okuyacak değiliz. Betpalmsta bonus yok bu yüzden konu kilit @Shellac bu kadar basit
ne diyosun ya hasta mısınAnladık ama bu konunun admin tarafından kitlenmesi gerekiyor ve ayrıca sizin bu kadar despotca konuşmanız şart değil.Konuyu takipten çıkardım.Siz moderatör ya da yönetici değilsiniz nereye yazacağıma sizx karar veremezseiniz