- 623
- 89
- 28
Arkadaslar site hakkinda bilgisi olan arkadaslar bilgilendirirse bonusu kullanan ve cevrimi tamamliyan arkadaslara yardimci olurlar. Bolsanslar. https://www.betpapel4.com
Detaylari paylastagin icin sagol nasil bir site sence ne dusunuyosunÇekim işlemi yapabilmeniz için almış olduğunuz bonusun 11 katını tekli kuponlarda en az 2.00 oran veya kombine kuponlarda 1 maçın oranı en az 1.75 toplam oran 2.25 veya üzerinde olacak şekilde çevirmeniz gerekmektedir.
Bonus çevrimini tamamladıktan sonra 100TL yatırım yapıp en az 1.40 veya üzeri orandan çevirdikten sonra en fazla 250TL olarak çekim yapabilirsiniz.
Nasil yaptin o isi30 tL 2 sefer aLdım
100tl yatirim yaptinmi?cektiysen tebrikler bolsans.Beyler ben 30 tl free aldım çevrimi tamamladım 200 tl çekim yaptım yalan olmasın 20 dk da para geldi bilginiZe site çok basit ve kullanışlı oranlar yüksek
yarin tekrar denersin cevirene kadar devamBakın tekrar vermişLer yine kayıp ediyorum
Allah var yatırım şartı var yaptım 100 tl çektim ama sonuç olarak para geldi beyler100tl yatirim yaptinmi?cektiysen tebrikler bolsans.
Geldiyse sıkıntı yok ama arastirmadan iyi cesaret etmissin para yatirmayaAllah var yatırım şartı var yaptım 100 tl çektim ama sonuç olarak para geldi beyler
Hatta bir şey daha söyleyim çekim verdim 20 dk sonra bayan aradı paranız hesabınızda dedi kontrol ettim gelmiş şaşırdım allah varGeldiyse sıkıntı yok ama arastirmadan iyi cesaret etmissin para yatirmaya
Bolsans.Hatta bir şey daha söyleyim çekim verdim 20 dk sonra bayan aradı paranız hesabınızda dedi kontrol ettim gelmiş şaşırdım allah var