Canın sağolsun Seedorf uda tanımamseedorfla mert paslasiyo enayi ariyolar siteye
Ne enayi aricam kardes oynamak isteyen oynar ben bonusu aldim zevk yaptim para yatirirmidin desen yatirmazdim formun badindaki yaziyida oku site hakkinda bilgisi olan varsa yazsin dedik.kotu biseymi dedik.seedorfla mert paslasiyo enayi ariyolar siteye
Doğru söylüyor bende 250 çektim SS atabilirim 13 dakikada yattı hesabımaSite babamın oğlu değil 10 dan fazla sitede oynadım çok param kaldı bana göre çok para tabi ama verdiler be arkadaşım neden sallayım 1900 tl maaş alıyorum 200 tl çektim hızlı da geldi ister İnan ister inanma ama yalan söylemiyorum bilgine
benım 20tl eksık 80 var yatırıcam cevrım tamam 20 gonder cekm senıde gorurum kardes ıstersensitenin çevrim şartını yerine getirdim 100 tl cepbank yapabilecek varsa 250 çekince hemen 125 ini yollucam buraya yeni üye oldum yardımcı olabilecek varsa yazsın
zaten param olsa yatırırdım yazmazdım buraya tamda züğürt zamanımıza denk geldibenım 20tl eksık 80 var yatırıcam cevrım tamam 20 gonder cekm senıde gorurum kardes ıstersen
saglık olsun yatırımsızları beklıcez artıkzaten param olsa yatırırdım yazmazdım buraya tamda züğürt zamanımıza denk geldi
100₺ yatırım istiyor. Yatırımı cevirdikten sonra çekim yaptınız mı yatırıyor muBeyler ben 30 tl free aldım çevrimi tamamladım 200 tl çekim yaptım yalan olmasın 20 dk da para geldi bilginiZe site çok basit ve kullanışlı oranlar yüksek