Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betpark 25 Freebet Deneme Bonusu

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Ben 4de katildim 10 dkikada eklendi bana bonus.cevrim sarti varmi bunun?

vyper4343

Üye
Yeni Üye
39
11
8
Kardeşim benim 48 saat falan hikaye kendim bizzat cektim 1 saat içinde geçti ona aldanma sakin rahat ol uzun surmez ne ile çekim talebi verdin

Minik55

Üye
Yeni Üye
12
1
3
Bonustan 130 tl cekim verdik. Neymis site kurallari gereği 48 saate gönderilecekmiş. Önce yarım saate geçer diyorlar falan filan.Var mi böyle bir şey başına gelen arkadaşlar.
Benim parama çöktüler,bakiyeyi 190 yaptım çekim verdim bakiyeni sıfırladılar çekimize iptal ettiler

Laz2005

Üye
Yeni Üye
26
4
3
@vyper4343 Aynen baba hakliymissin 1 saat 10 dakikada gecti hesaba biraz alay ettiler sandim ama yatirdilar sağolsunlar. @Minik55 üzüldüm kardeşim senin adina insallah çözüm bulursun.

Minik55

Üye
Yeni Üye
12
1
3
@vyper4343 Aynen baba hakliymissin 1 saat 10 dakikada gecti hesaba biraz alay ettiler sandim ama yatirdilar sağolsunlar. @Minik55 üzüldüm kardeşim senin adina insallah çözüm bulursun.
Sağolasın reis,ben senelerdir holliganda oynarım en ufak sıkıntı yaşamadım,190 tl de param yok çöksünler önemli deyil,ben sadece herkezi uyandırmak istedim,sitenin avukatları çıktı piyasaya,arkadaşlar ben sadece başıma gelini yazdım ve fotoğraflarınızda attım,ister inanın ister inanmayın o sizin sorununuz,yarın bir gün atarsınız 500 veya 1000 tl siteye aynı şekilde başınıza böyle birşey gelirse benim bu sözlerim gelir aklınıza,kendinizi savunamıyorsunuz bile,neyse saygılar

bysefa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
212
49
28
Yeni gördüm Attım bakalım eklıceklermı :)