- 250
- 44
- 28
benim derdim seni zan altında bırakmak değil senin nickinle beraber profil fotonda vardı bak hatta yukarıda çiçek abbas var rivayete göre o da sensinSordum zaten burdan bir açıklama yapar herhalde moderatörümüz
benim derdim seni zan altında bırakmak değil senin nickinle beraber profil fotonda vardı bak hatta yukarıda çiçek abbas var rivayete göre o da sensinSordum zaten burdan bir açıklama yapar herhalde moderatörümüz
Kardeşim şakamısın sen yada caninmi sıkılıyor millete sariyosun adam la aynı niki kullanıyoruz diye o vatandasmi olduk öyle bir şey olsa zaten site yöneticileri gerekeni yapar.daha fazla tartismiycam seninle bu konuyu varsa kafana takılan bişey sor yöneticilere onlar aydınlatır seni kimin kim olduğunu bilirler.ben sırf yanlış anlaşılmasın diye yalancı duruma düşmemek için bı ton sitenin canlı desteğine kelime yaptim.sen beni çoluk çocuklarla karıştirma.benim ağzimdan hangi kelime çıkıyorsa doğrudur.bi dahada benden sana bir arkadaş tavsiyesi tribe girmene gerek yok bu söylediklerime.bir şeyden emin olmadan karşı tarafı itham etme kendin yalancı durumuna düşer zor anlar yasarsinbenim derdim seni zan altında bırakmak değil senin nickinle beraber profil fotonda vardı bak hatta yukarıda çiçek abbas var rivayete göre o da sensin
aslan bey kardeş ben itham da bulunmuyorum bizzat site moderatörünün iddaasını sana yazdım.bir daha altını çizerek söylüyorum bu benim iddaam değil moderatör bues'in sabahın saat 4.30 unda görsel atıp yayınladığı iddaasıdır evolaydis ve umutks41 de olaya yorum yazan canlı şahitlerdir.burada bana değil bizzat forum moduna söyle ne diyeceksen.BLUE'S bey cevap yazar mısın birader...Kardeşim şakamısın sen yada caninmi sıkılıyor millete sariyosun adam la aynı niki kullanıyoruz diye o vatandasmi olduk öyle bir şey olsa zaten site yöneticileri gerekeni yapar.daha fazla tartismiycam seninle bu konuyu varsa kafana takılan bişey sor yöneticilere onlar aydınlatır seni kimin kim olduğunu bilirler.ben sırf yanlış anlaşılmasın diye yalancı duruma düşmemek için bı ton sitenin canlı desteğine kelime yaptim.sen beni çoluk çocuklarla karıştirma.benim ağzimdan hangi kelime çıkıyorsa doğrudur.bi dahada benden sana bir arkadaş tavsiyesi tribe girmene gerek yok bu söylediklerime.bir şeyden emin olmadan karşı tarafı itham etme kendin yalancı durumuna düşer zor anlar yasarsin
twente erdemq6 mı yani hırsız oruspu evladımıaslan bey kardeş ben itham da bulunmuyorum bizzat site moderatörünün iddaasını sana yazdım.bir daha altını çizerek söylüyorum bu benim iddaam değil moderatör bues'in sabahın saat 4.30 unda görsel atıp yayınladığı iddaasıdır evolaydis ve umutks41 de olaya yorum yazan canlı şahitlerdir.burada bana değil bizzat forum moduna söyle ne diyeceksen.BLUE'S bey cevap yazar mısın birader...
Arkadaşım bende sana diyorum ki bı niki bir kisimi kullanıyor tanımam etmem buraya yazıyorsun bizi tanıyan var tanımayan var insanlar hakkımızda yanlış bir şey dusunmesin.biyle bir şeyden duphelendiysen moderatör e sorman lazımdı direk gelip yok öyleyse yok boyleysen yazacağını.bende burdan sesleniyorum sayın moderatör Blues bey su konuyu bir aydinlat artık böyle mevzu olamazaslan bey kardeş ben itham da bulunmuyorum bizzat site moderatörünün iddaasını sana yazdım.bir daha altını çizerek söylüyorum bu benim iddaam değil moderatör bues'in sabahın saat 4.30 unda görsel atıp yayınladığı iddaasıdır evolaydis ve umutks41 de olaya yorum yazan canlı şahitlerdir.burada bana değil bizzat forum moduna söyle ne diyeceksen.BLUE'S bey cevap yazar mısın birader...
Arkadaşım bende sana diyorum ki bı niki bir kisimi kullanıyor tanımam etmem buraya yazıyorsun bizi tanıyan var tanımayan var insanlar hakkımızda yanlış bir şey dusunmesin.biyle bir şeyden duphelendiysen moderatör e sorman lazımdı direk gelip yok öyleyse yok boyleysen yazacağını.bende burdan sesleniyorum sayın moderatör Blues bey su konuyu bir aydinlat artık böyle mevzu olamaz
Ekli dosyayı görüntüle 2982 arkadaşım Blues bey muhtemelen gerekli açıklamayı yapacaktır.bu arada yukarda sitenin canlı desteğine bı taslan bey kardeş ben itham da bulunmuyorum bizzat site moderatörünün iddaasını sana yazdım.bir daha altını çizerek söylüyorum bu benim iddaam değil moderatör bues'in sabahın saat 4.30 unda görsel atıp yayınladığı iddaasıdır evolaydis ve umutks41 de olaya yorum yazan canlı şahitlerdir.burada bana değil bizzat forum moduna söyle ne diyeceksen.BLUE'S bey cevap yazar mısın birader...
Problem yok dostum er geç zaten gün yüzüne cikacakti bende kendisine yazdım öyle bir şey olmadığını soyledi oda muhtemelen bı açıklama yapacaktır zaten.bu arada yukarıdaki yazımda canlı desteğe bı ton caz yaptım yazdım ordada yanlış anlaşılma olmasın bingobetin canlı desteğine diye belirteyim de cümle devrik oldu malum Türkçe her yere gidiyor.sorun yok dostumaslan kardeşim hakkını helal et sen haklıymışsın.bu moderatörün acemiliğinden olmuş herşey bizzat başkana sordum vpn den girenler aynı ip de toplanıyormuş.bizim amatör moderatör de ( blue's ) yanlış ifşa ve infaz da bulunmuş.bugün de blues sayesinde utandık.
kardeşim site linki ne acabaDalga geçiyorlar böyle sitenin ta