hadi inşallah kankala ne bilim ağa anlamadım gönderdik dediler bende almadım dedim gelmedi dedim eran görüntüsü attım video istediler onuda attım email bakıyoar dur bakalım
hadi inşallah kankala ne bilim ağa anlamadım gönderdik dediler bende almadım dedim gelmedi dedim eran görüntüsü attım video istediler onuda attım email bakıyoar dur bakalım
harbi mi yok böyle bi şeyzaten moralim bozuk iş yerinde birinde covid cıktı dükkanı geri kapatılar bugün deli olacam tam başlamışken
la valla bu nsş bi şanstır nsl bi kaderdir anlamadım gittiharbi mi yok böyle bi şey
Allah büyük inşallah döner şansla valla bu nsş bi şanstır nsl bi kaderdir anlamadım gitti
la gardaş ay sonu ev taşıyacam biliyon rezillik içindeyim zaten ailevi durumlarıda biliyosunAllah büyük inşallah döner şans
La küfür edecem şimdi defol git forumun altını üstüne getirdinhttps://www.bitexen.com/?ref=8919510
Kayıt ol , telefon , adres , kimlik onayı ver , ziraat yada vakıf bank dan 1 tl yatır 5 exsen ( 1 exsen 15 lira ) kazan hadi sende kazan ( hiç bir yasağı felan korkulacak birşey yoktur )