- 152
- 36
- 28
arkadaşlar site 20 deneme bonusu veriyor yatırım ve cevrim şartı yoktur.benden size günün hediyesi olsun bolşanslar dilerim
www.betpipo118.com
www.betpipo118.com
Üstü kalsın kardeş türkiye ye yenimi göç ettiniz hayırlı olsunarkadaşlar site 20 deneme bonusu veriyor yatırım ve cevrim şartı yoktur.benden size günün hediyesi olsun bolşanslar dilerim
www.betpipo118.com
anlamadım ne demek istediginiÜstü kalsın kardeş türkiye ye yenimi göç ettiniz hayırlı olsun
Almayan kalmamıştır cogu gencler bu siteyle milli olmustur çok eski bi site onu demek istedim yeni aldıysan sana bols sans umarım kazanırsınbende şimdi aldım
ödeme yapıyor mu ?Almayan kalmamıştır cogu gencler bu siteyle milli olmustur çok eski bi site onu demek istedim yeni aldıysan sana bols sans umarım kazanırsın
Yapar yapıolardı ben hiç bi şikayetlerini görmedimödeme yapıyor mu ?
Aramadan deneme bonusu vermiyorlarmış call arayacakta insallah bakalımYapar yapıolardı ben hiç bi şikayetlerini görmedim
şimdi sordum call merkezi sizi arayacak diyoryaklaşık 2 hafta önce üye oldum 2 haftadır call merkezi arayacak...
Burdan deneme bonusuyla çekim yapan oldu mu cevap verirse seviirimarkadaşlar site 20 deneme bonusu veriyor yatırım ve cevrim şartı yoktur.benden size günün hediyesi olsun bolşanslar dilerim
www.betpipo118.com
Ben çektim kardesBurdan deneme bonusuyla çekim yapan oldu mu cevap verirse seviirim
204 lira çekim verdim go nderirlermi bakalımEkli dosyayı görüntüle 141008100 çektim iptal etti 120 çektim odedi
Gönderir de 204 gönderir mi bilemicem204 lira çekim verdim go nderirlermi bakalım
GonderdilerEkli dosyayı görüntüle 141008100 çektim iptal etti 120 çektim odedi