Arkadaşlar biz yüklenince kaldırmışlar.
Ekli dosyalar
-
467.3 KB Görüntüleme: 408
-
338.4 KB Görüntüleme: 400
dost nasıl yazdın desteğe bir yardımcı ol lütfenÜye oldum desteğe yazdım 5 euro yüklediler 3 tane basket maçı oynadım. Gelirse bitcoinle çekicem gelmez pek umudum da yok
Kyc onayı yapman lazım cekimden once ,turkiye kkmlik kartını nasil onaylatcanArkadaşlar açıklayıcı şekilde yazıyorum
www.betplays.com
Ben vpn ile girdim kayıt olurken ülke Türkiye seçtim Türkiye numarası girdim orada profilde mail onayı var ben uğraşmak istemedim canlı desteğe şunu yazdım
Hello i want to use 5 euro freebet but i dont know how to make it active can u pls help me adamda sordu freebetmi freespinmi freebet dedim ekledi oran şartı yok sanırım minumum 20 öaksimum 200 ödüyor kripto ile istediğin hesaba çekersin
Dost, desteğe girdim robot çıktı ilk yazdım 5 dk bekledim sonra bağlandı. Kullanıcı id yazdım I want 5 eur freebet yazdım 5 dk bekledim ekledilerdost nasıl yazdın desteğe bir yardımcı ol lütfen
çekimde kyc istiyorlar mıDost, desteğe girdim robot çıktı ilk yazdım 5 dk bekledim sonra bağlandı. Kullanıcı id yazdım I want 5 eur freebet yazdım 5 dk bekledim eklediler
Onu bilmem daha çekim vermedim dost kupon yaptım bekliyorum gelirse 40 euro veriyorçekimde kyc istiyorlar mı
Birader bu canli sdestek nerdeOnu bilmem daha çekim vermedim dost kupon yaptım bekliyorum gelirse 40 euro veriyor
Sağ alttaBirader bu canli sdestek nerde
Sağ altta kardeşim yazıp bekleyeceksin ama birazBirader bu canli sdestek nerde
Yanlış site cpr yok diğerindeCBF yerine ne yazdın dost
Kankacim ben sportsbete üye olmadım linki varmı üye olayım ordanda alayımArkadaşlar site yabancı 5euro veya 20 freespins veriyor yatırım yok kripto para ile çekim, geçen gün sportsbetten millet iyi para kaldırdı ondan dolayı paylaşıyorum umarım kazanırsınız canlı destek veriyor
www.betplays.com
Onun bonusu bitdi boşuna ugrasmaKankacim ben sportsbete üye olmadım linki varmı üye olayım ordanda alayım