Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu BetPluton 25 TL Deneme Bonusu

gfb1907brs

Eski Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,478
957
113
25 TL SPOR deneme bonusumuz mevcuttur. Deneme bonusun Çevirimi 20 kattır efendim teklide 2.0 kombinede 1,8 orandır Maximum 100 tl kazanç sağlayabilirsiniz . Daha sonra 100 tl yatırım yapmanız gerekmektedir. Yatırılan tutar 1 kez 1,50 oranda oynanması gerekmektedir Alt veya üst çevirime dahildir. İade Cashout,Beraberlikte iade. asya handikap,handikap. ve sistem kuponlar çevirime dahil değildir efendim. Çekim maximum 250 TLdir.

https://www.betpluton270.com/

Not : Şartları biraz ağır ama bonussuz günlerde güzel gibi :)

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,053
3,128
113
max 100 tl kazanabilirsiniz diyor ama max çekim 250 tl diyor anlamadım :)

Mrgucur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
203
41
28
Biseyndiycem arkadaslar sizcede mantiklimi yatirim isteyen deneme bonuslari yerine zaten insanlar parasi olsa oynadiklari siteye yatirirlar ne risk var ne baska bisey deneme bonusunun anlami yatirimsiz olmasidir guven boyle verir siteler haksizmiyim

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,053
3,128
113
100 tl yatırdığın para ile max 250 çekilebiliyormuş biraz saçma :)

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,053
3,128
113
Biseyndiycem arkadaslar sizcede mantiklimi yatirim isteyen deneme bonuslari yerine zaten insanlar parasi olsa oynadiklari siteye yatirirlar ne risk var ne baska bisey deneme bonusunun anlami yatirimsiz olmasidir guven boyle verir siteler haksizmiyim
bonus çevirmek daha zevkli bazı kişilere göre sen daha bağımlı değilsin herhalde bu iddaaya :)

CGLMX

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,371
489
83
BETPLUTON bu fırmalar yavas yavas çöküşte .çok ciddi sayıda merdiven altı siteler cıkmaya basladı

gfb1907brs

Eski Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,478
957
113
Arkadaşın da dediği gibi kardeşim deneme bonusuyla olunca bir şekilde tutuyor e geriye para yaıtrmak kalıyor bence 100 tl yatırsan öyle banko maçlar seçmek için uğraşacaksın ki kesin yatacak. ama burda yüksek oran şartı veriyor ve hep yüksek oranlar geliyor aslında o yüzden bana deneme bonusu daha cazip geliyor

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,053
3,128
113
Çoğu yatırımlı sitede limit koyuyorlar dostum şaşırma :)
genelde 100 yatırıp 100 çekersin fakat 100 tl yatırdığınla devam edersin yani bana hep öyleleri denk geldi ilk defa sınır koyana rast geldim :) neyse bonusu aldım kaybettim zaten sorun yok :) yeni alacak arkadaşlara bol şans. :)

Mrgucur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
203
41
28
Anlatmak istedigim su kardesim 100 lira yatırıp 250 cekiceksin ya 100 lira paran varsa zaten 2.50 oran yakalarsin kendi sitende yeni siteye gerek yok dimi bilgilerini vermekten baska bisey degil

gfb1907brs

Eski Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,478
957
113
genelde 100 yatırıp 100 çekersin fakat 100 tl yatırdığınla devam edersin yani bana hep öyleleri denk geldi ilk defa sınır koyana rast geldim :) neyse bonusu aldım kaybettim zaten sorun yok :) yeni alacak arkadaşlara bol şans. :)
Ben bir çok kez denk geldim yatırıma sınır koyan deneme bonusu o yüzden problem yok ama çabuk yemişsin :)

gfb1907brs

Eski Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,478
957
113
Anlatmak istedigim su kardesim 100 lira yatırıp 250 cekiceksin ya 100 lira paran varsa zaten 2.50 oran yakalarsin kendi sitende yeni siteye gerek yok dimi bilgilerini vermekten baska bisey degil
Doğru diyorsun ama dediğim gibi o 2.50 oranı yakalamak için banko seçiyorsun çünkü kendi paran çekiniyorsun ve yatıyor. ama deneme bonusunda aman gelirse diyorsun ve yüksek şart verdiği için saçma bir kupon yapıyorsun ve tutuyor. o zaman tatlı oluyor işte

Atakannnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
481
121
43
Bunu yapicagina bir suru sitede 100 liraya 50 lira cevrimsiz var hemde minimum oran 1.5 ve alt ust serbest.

mrtozturk18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,946
392
83
Pluton bi kere gezegen değil almayın arkadaşlar bu bonusu
Jüpiterbet Venüsbet çıkarsa düşünürüm

gfb1907brs

Eski Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,478
957
113
Bunu yapicagina bir suru sitede 100 liraya 50 lira cevrimsiz var hemde minimum oran 1.5 ve alt ust serbest.
Alma kardeşim o halde hep aynı şeyler görüp paylaşıyoruz belki bir faydamız dokunur diye. git 100 liran varsa çevrimsiz bonusla devam et