Dostum Kolaybetle bu site ne alaka ben 2 defa çekim yaptımBeyler kolaybet paramı yedi inanmayın bu siteye
Çekince dua edersin kardeşim sevindim senin adınaBugün sms alıp üye oldum, 6 kupon yaptım hepsi kazandı. 2 tane bekleyen var Belçika maçına şu an hesapta 150TL var, yarın 50TL ayarlayıp yatırım yapıcam. Eğer bir aksilik olmazsa buraya da eklerim görsel şans dileyin, kuponlardan biri gelsin 200 oluyor hesap
Edit : Bekleyenlerden biri geldi ve bakiyem 200 oldu. Sıra yarın para yatırmakta
Kardesım adamlar 00.00dan sonra bu bonus sonlanmıstı dedıBugün sms alıp üye oldum, 6 kupon yaptım hepsi kazandı. 2 tane bekleyen var Belçika maçına şu an hesapta 150TL var, yarın 50TL ayarlayıp yatırım yapıcam. Eğer bir aksilik olmazsa buraya da eklerim görsel şans dileyin, kuponlardan biri gelsin 200 oluyor hesap
Edit : Bekleyenlerden biri geldi ve bakiyem 200 oldu. Sıra yarın para yatırmakta
Bitmiş sans
daha önce başka hesabınmı vardı peki ?Benim param kaldı 200 veriyolar max cevrımı tamamladım 50 yatrdım cekıyım dedim coklu hesap dediler hesabımı kapattı serefsizler 50 liramda pıc oldu amk
Yok kanka olsa zaten bastan vermiyolar bonusu onlar piclık pesındelerdaha önce başka hesabınmı vardı peki ?
çekende var ben ilk defa hesap açtım deneme bonusu ile sordum chate sorun yaşayanlar varmış diye, onlarda birden fazla hesap açılmış multi aynı ip den gözüken vardır diye kapatılmıştır dedi, ben riske alıcamYatrıma sakın anlamıyonmu olum 50 Piç olacak