- 5,693
- 3,803
- 113
site sağlama benziyor sağol kardeş paylaşım için
Güzel düşüncelerin icin tesekkur ler dostum. Eskiden yeni nesil bilmez forumlar vardı sosyal medya olmadan once Facebook twiter Instagram felan. Orda sevıyelı konular donerdi ordan kalma aliskanlik. Forumu duzgun kullanirsak forumdan tat alirsin guzel dostluk lar kurarsin. Sen gibi guzel arkadașlarım olur. Bu forumda guzel dostluk lar kurdum karsilikli sevgi saygi en onemlisiDostum 4800 kusur mesajin var. Valla hic biri bos degil yeminle. Su forumda gordugum en anlamli ve yapici konusma sende vallahi. Saygilar
Mircte yuzunu görmediğimiz abilere saygi duyarak ogrenmistik bizde chati... ama iste zamanla biraz yıprandık...eyvallah dusuncelerin icin 🙋🏻♂️Güzel düşüncelerin icin tesekkur ler dostum. Eskiden yeni nesil bilmez forumlar vardı sosyal medya olmadan once Facebook twiter Instagram felan. Orda sevıyelı konular donerdi ordan kalma aliskanlik. Forumu duzgun kullanirsak forumdan tat alirsin guzel dostluk lar kurarsin. Sen gibi guzel arkadașlarım olur. Bu forumda guzel dostluk lar kurdum karsilikli sevgi saygi en onemlisi
Ve varsa eski nesilde var dostum. Yeni nesil de saygi sevgi kalmamis ama. Ne mutlu siz gibi guzel insnaalr sayesinde dünya donuyorMircte yuzunu görmediğimiz abilere saygi duyarak ogrenmistik bizde chati... ama iste zamanla biraz yıprandık...eyvallah dusuncelerin icin 🙋🏻♂️
Bonus yok diyorLink atmayın günaha girersiniz