- 5,295
- 2,511
- 113
300 e sweet bonanza freespin aldım 30 verdi🤣🤣
Şimdi sordumLa bi insan evladı bağlansın canlıya da sorsun çekimler ne zaman sonuçlanacak 😂
Beyler site saglammi bilen varmiŞimdi sordum
Efendim yğunluk kayanaklı gecekmeler olabiliyor Talebiniz işlem sırasındadır, en kısa sürede sonuçlandırılacaktır. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 saat önce bana da aynısını dediydi bakalım kaç saat sürecekŞimdi sordum
Efendim yğunluk kayanaklı gecekmeler olabiliyor Talebiniz işlem sırasındadır, en kısa sürede sonuçlandırılacaktır. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Canlı yardıma nerden bağlandiniz ben bulamıyor bir saattir1 saat önce bana da aynısını dediydi bakalım kaç saat sürecek
Canlı yardıma nerden bağlandiniz ben bulamıyor bir saattir
Çekim yapan çok miktarda iyi umarım patlamaz şimdiye yatırmaları lazımdıŞimdi sordum
sponsor öder dostum yoğunluk vardırBeyler site saglammi boşa umitlanmayalim 2 saattir cekim bekliyoz
Rulet Nasıl Yasak DostRulet yasakti
İyi darısı başımıza bekliyor hala 13:50 benim çekim hangi havale yöntemi verdin sen çekimi1 de verdiğim cekimim onaylandı gelmesini beklicez artık