- 16,737
- 11,776
- 113
Uygulandi olduktan kac saat sonra geldi agaGecmis mesajları okursan ödeme alanları görebilirsin biraz zahmet ette bak ... evet benim ödemem 6 saat sonunda geldi ... merak etmeyin onay verdikten sonra sırayla yolluyorlar işte
Uygulandi olduktan kac saat sonra geldi agaGecmis mesajları okursan ödeme alanları görebilirsin biraz zahmet ette bak ... evet benim ödemem 6 saat sonunda geldi ... merak etmeyin onay verdikten sonra sırayla yolluyorlar işte
Zametttt oldu gecezametGecmis mesajları okursan ödeme alanları görebilirsin biraz zahmet ette bak ... evet benim ödemem 6 saat sonunda geldi ... merak etmeyin onay verdikten sonra sırayla yolluyorlar işte
bende yeni uygulandı anında ödedi ama 5 saat sürdü toplamUygulandi olduktan kac saat sonra geldi aga
Ben 4 'den akşam 10 a kadar bekledim 10da uygulandi hala gelcek bekliyozaq bizdemi sıkıntı var anlamadimbende yeni uygulandı anında ödedi ama 5 saat sürdü toplam
Payfix çektim bakmadımGönderen şahıs mi şirket mi havaleden patlamayalim
SMS GELMIYOR
Aga an ve an 7 saat sonunda suan geldi ödeme darısı sizeGelirse yaz dostumbben gelince haber ederim
Benimde aynı uygulandı gönderildi diyor ama gelen giden yok hala kaç saattir
Kardeşim allah yardımcım olsun hiç bekleme sabah düşer hesaba ben 8 saat mesai harcadım aq
Onaylandiktan 7 saat sonra miAga an ve an 7 saat sonunda suan geldi ödeme darısı size
Kardeşim teşekkürler cevabın için ama canlıda konuştum tenis falanda attı Görsel olarak sadece futbol ve basketbol var demi şuan sen dede yani tenis voleybol yok demi kardeşim cevap yazarsan sevinirim sinirden öleceğim bu sitede bulunmayın sakın berbatFutbol ibaresine tıkla baskette var
Yok sadece basket ve futbol var dostumKardeşim teşekkürler cevabın için ama canlıda konuştum tenis falanda attı Görsel olarak sadece futbol ve basketbol var demi şuan sen dede yani tenis voleybol yok demi kardeşim cevap yazarsan sevinirim sinirden öleceğim bu sitede bulunmayın sakın berbat
Taam Atammsite ödemeleri yapıyor sabredin bekleyin ödeme yazmazsa yAzarsınız gene