- 2,547
- 684
- 113
1 saattir eklenen hiç bir şey yok
Ne diyon mgSen site adamımısın laa hani otomatik ekleniyodu şoo destegede adam alın 40 dakada da bir kişiyle knusuyo🤞🤞
Knk canlıya söyledim oda bekle dedi bekledim yarım saat olmuştur kontrol ettim geldi canlıya sor sıra var amaNe kadar sonra eklendi dostum yada hemen mii eklendi
Eklendi bana1 saattir eklenen hiç bir şey yok
Kimlik onayı yaptin mi?Eklendi bana
kimlik istemiyor ki sen fazladan dogrulamışsınBunlar hesap onayını ne kadar surede yapiyor mk 5 spin için kimlik yukledik
Nerden yapılıyor kanka
Kimlik onayı yapmadimKimlik onayı yaptin mi?
Kimlik doğrulama yaptin miDostlar ben smd8 kayıt oldum sms doğrulama mail doğrulama yaptım bana hemen eklendi Ekli dosyayı görüntüle 564210
18 kişiyr indim dostum bakalım teşekkür ederimKnk canlıya söyledim oda bekle dedi bekledim yarım saat olmuştur kontrol ettim geldi canlıya sor sıra var ama
Konuyu acan lale hesap doğrulama yapmaniz gerek yazmis mqkimlik istemiyor ki sen fazladan dogrulamışsın
Bana 5fs de vermedi fjgkfk sen gene iyisinKankam sms mail doğrulama yaptım girdim 5 frespin var ama 50 yi vermedi durum bu
YokKimlik doğrulama yaptin mi
Arkadaşlar 1225 tl para çekimi verdim para düştü ama bekleyen çekimlerde gözükmüyor büyük ihtimalle piç oldi haberiniz olsun uzak durun zaman kaybı
Bu alt yapida çekim onaylaninca düşer gecmisten. Onaylanmis seninkiArkadaşlar 1225 tl para çekimi verdim para düştü ama bekleyen çekimlerde gözükmüyor büyük ihtimalle piç oldi haberiniz olsun uzak durun zaman kaybı
Bende üye oldum yaptım doğrulama ama 1 saattir eklenen olmadıKrallar mail ve telefon doğrulaması yaptım bonuslara girdim hemen aldım dede 500x attı 1225 oldu çekim verdim bekliyorum yatarsa haber veririm
Kaç dakikada geldi senin para kralGelir birazdan bendede öyle oldu ilk