- 1,362
- 601
- 113
Spinn eklendiginde bonuslar bolumunde gözüküyor mu yoksa sadece oyunda mi çıkıyor
Sende haklısınCanim kardesim dogrulayinca eline ne gececek destek olmadiktan sonra kim ekleyecek sana bonusu
İletişim bilgilerine gir sms mail doğrula hemen 1 dk sonra ekleniyorKanka doğrulama işini nasıl yaptın bir zahmet yazsanda bizde yapsak 50 dakika oldu canlıya bağlanmıyorum
2 saattir eklenmediCanlıya gerek yok dostlar iletişim bilgilerine girin sms mail doğrulayın hemen ekleniyor
Yooo benim dogrulu ama eklenen yokCanlıya gerek yok dostlar iletişim bilgilerine girin sms mail doğrulayın hemen ekleniyor
Nerde ekleniyor 2 saattir eklenmemis yalan soylemeCanlıya gerek yok dostlar iletişim bilgilerine girin sms mail doğrulayın hemen ekleniyor
İlk başta bende de gözükmüyordu sonradan gözüktü dostBenim bekleyen çekimde gözükmüyor dost
Kardeşim niye yalan söyliyim bana hemen eklendi 600 tl cekimde verdim site ödermi bilmiyorum bence ödemicek gibi zaman kaybıNerde ekleniyor 2 saattir eklenmemis yalan soyleme
O kadar bekledik sona gelince mi canlı iptal oldu anasını satim ya olaya gel mola çıkmış heraldd kşşarArkadaşlar sayısı Takılanlar canlı destekte şuan canlı aktif değil ben girdiğimde şuan hizmet verecek temsilci yok diyor yani boşa beklemeyin sıra yazanlar
Hocam ben bonuslar bölümüne baktım geldi oyuna girdim önce bonustan kontrol etSpinn eklendiginde bonuslar bolumunde gözüküyor mu yoksa sadece oyunda mi çıkıyor
Ekliyo bu arada ss atarimKardeşim niye yalan söyliyim bana hemen eklendi 600 tl cekimde verdim site ödermi bilmiyorum bence ödemicek gibi zaman kaybı
Canlıya bağlanıp talep verdin mi bir süre bekledin kendi kendine mi eklendiHocam ben bonuslar bölümüne baktım geldi oyuna girdim önce bonustan kontrol et
50 daha vericrk mail onayı yap5 freespin var oyunda