- 1,185
- 235
- 63
Yalanciyi durtseler memlekette kıçının üstüne oturacak insan kalmayacak
Gates of olmpusALAN ARKADASLAR HANGİ OYUNDA GECERLİ Bİ YAZSANİZA ALLLAH ASKİNA YA
Ben çekim verdim bakiyem sıfırlandı bekleyen çekimdede bişey yok hesaba gelen giden birşey de yok 😂Beyler adama çamur atıp durmayın oyuna girdim 5 fs döndürdüm + 50 verdi oda bitti bı + 50 daha verdi kasa 600 ama çekim yapamiyorum canlıya baglanirsam bilgi veririm
Senin bakiyeyi de mi sıfırladı bekleyen işlemlerde de yok gelen giden bı ödeme de yok demi Allah'tan yatırım şartlı dolandırıcı değillermiş😂Lan parayı ödemiyor boşuna üye olmayın salak mısınız halen üye olmaya çalışıyorsunuz
Bende finansta gözüküyor ama 9 saat oldu gelen giden yokSenin bakiyeyi de mi sıfırladı bekleyen işlemlerde de yok gelen giden bı ödeme de yok demi Allah'tan yatırım şartlı dolandırıcı değillermiş😂
Bende yarım saat oldu çekim vereli finanstada yok bakiyedede yokBende finansta gözüküyor ama 9 saat oldu gelen giden yok
Çekim yapmak için canlıya bağlandı mi kasa 3184 ama çekilebilir tutar 0 diyorDostlar bende gece 1 de vermiştim yeni geldi paylaşan arkadaş teşekkürler
EvetFs den gelen kazanci sporda kullanabiliyor muyuz
Ekran atsana be çok merak ettimgelir sabirli olalim . 125 k cekimimiz geldi
BaglandinmiBeyler adama çamur atıp durmayın oyuna girdim 5 fs döndürdüm + 50 verdi oda bitti bı + 50 daha verdi kasa 600 ama çekim yapamiyorum canlıya baglanirsam bilgi veririm