Ben sana site elemanısın demedim ki sen ne anlatıyorsun asıl kardesNe kolpası ne anlatıyon dayı? Mesajıma bak site elemanına mı benziyorum
Ben sana site elemanısın demedim ki sen ne anlatıyorsun asıl kardesNe kolpası ne anlatıyon dayı? Mesajıma bak site elemanına mı benziyorum
Bol şanslar
Nerden geliyo almanyadan mı 1 saattir yok5 bitince 50 daha geliyor
Site elemanı bu
Kanka size bir şey anlatılmıyor adamın dediğini yaptım desteğe bile girmedim bana geldi başkasına gelmiyorsa benim sorunum değilNerden geliyo almanyadan mı 1 saattir yok
Ben kolpa demedim kolpacı dedim
Bonusu nereden kontrol edeceğiz gelip gelmediğiniYav doğrulama yapın 5 dk felan sonra ekliyorlar önce 5 fs geliyor sonra 50 fs daha geliyor
Haklısın bh arada şaka yapıyorum ben ama bana gelmedi o yüzden kolpa dedimKanka size bir şey anlatılmıyor adamın dediğini yaptım desteğe bile girmedim bana geldi başkasına gelmiyorsa benim sorunum değil
Dostum sms ve mail yaptım 15 dk oldu eklenen bişey yok e eklenmeyen kişilerde haliyle sen eklendi diyince inanmıyorKanka size bir şey anlatılmıyor adamın dediğini yaptım desteğe bile girmedim bana geldi başkasına gelmiyorsa benim sorunum değil
Direktmi geldi ben onayladığım halde gelmediBeyler e posta ve tel noyu onayla geldi bana 50 sipin
Zaten bi sana bide ona başka yok ortaksınz galiba iyi üye kastınız beKanka size bir şey anlatılmıyor adamın dediğini yaptım desteğe bile girmedim bana geldi başkasına gelmiyorsa benim sorunum değil
Aga bir saattir 5 spin bile yuklenmediBeyler e posta ve tel noyu onayla geldi bana 50 sipin
Kardeşim bana desene nereden kontrol ediyorsunuz eklenince alan yok yaniBeyler e posta ve tel noyu onayla geldi bana 50 sipin