- 27,316
- 11,762
- 113
Swett bonanzada degilmi kral
Swett bonanzada degilmi kral
gatesSwett bonanzada degilmi kral
Benimkise iptal olmuş gece vermiştimÇekimi bir kere iptal etmişler gece vermiştim
Gençler iletişimden mail ve telinizi onaylayın, sonra oto yükleniyor spin ,desteğe baglanmaniza beklemenize gerek yok
Bitirdiler demek ki bonusueklenmiyor artik yazdik ya a g . hakkiniz yoktur diyip saliyor artik
Var mı haber
dün uye olup almayan cok halaBitirdiler demek ki bonusu
Ben 1 saat önce oldum aldım direk 55 eklendi 1200 çektim ama gelen giden birşey yokdün uye olup almayan cok hala
Nerde gates of olimpustamiBen 1 saat önce oldum aldım direk 55 eklendi 1200 çektim ama gelen giden birşey yok
EvetNerde gates of olimpustami
bazilarina hakkiniz bulunmamaktadir yaziyorlar bazilarina veriyor kafasina gore ekliyor. direk otomatik eklenmeyen bosa yere beklemesin canli destegiBen 1 saat önce oldum aldım direk 55 eklendi 1200 çektim ama gelen giden birşey yok
Aynen ben canlıyı bekliyorum bakalım çekime ne dicekbazilarina hakkiniz bulunmamaktadir yaziyorlar bazilarina veriyor kafasina gore ekliyor. direk otomatik eklenmeyen bosa yere beklemesin canli destegi
cekim gelir oderler onu ne kadarAynen ben canlıyı bekliyorum bakalım çekime ne dicek