Üye olurken gireceksin kodu üyelikten sonra değilNasıl aldın Ağa bende üye oldum kodu da girdim sonra da girdim vermiyor
Üye olurken girdim direk 250tl ekledi hesabaNasıl aldın Ağa bende üye oldum kodu da girdim sonra da girdim vermiyor
banka ile verdin demi dost payfix goremedim ben cunkuÇekim talebi verdim henüz bir hareket yok.
Papara ile dostbanka ile verdin demi dost payfix goremedim ben cunku
eyvallah dosta sanada gunaydinda odeme yapmiycak gibi duruyo. sankiGünaydın dostlar bende şimdi aldım hala aktif gün içinde denerim yükseltmeyi şans yanımızda olsun bol kazançlar cümleten
var mı bi gelişmeÇekim verdik bakalım gelecek mi iptal olma vs olmadı kimlik de yükledim...🥺Ekli dosyayı görüntüle 576528
Gördüm çekim talebi verenler olmuş yok kimlik onayı falan istemişler umarım öderler yoksa bizde uğraşmayalım boşuna alsınlar bonusu kendi kullansınlareyvallah dosta sanada gunaydinda odeme yapmiycak gibi duruyo. sanki
Yok maalesefvar mı bi gelişme
50 yatır 500 çek olarak düzenlemişler bonusu ben denedim de 50 de yatirilmiyor min 100₺ yatırım sitede 😄Ne dedikleri belli değil bir kimlik dedi bir deposit dedi
Ekli dosyayı görüntüle 576529
Evet öyle yaptılar destekle bir konusabilsek cozecezde destek yok50 yatır 500 çek olarak düzenlemişler bonusu ben denedim de 50 de yatirilmiyor min 100₺ yatırım sitede 😄
Aslında alakası yok dost adamlar gidip 50 tane Multi hesap açıyorlar herşeyi suistimal eden bir toplum olduğumuz için normal böyle şeyler 😄Yatırım istiyorsa bok gibi site sonradan kural koyan sitelere bakın hepsi merdiven altı finans gücü zayıf siteler hiç bulaşmayin mesele 50.100 TL değil bunlar para yatirmaz