AMG biz harranlımıyız 50 TL yüklendiMail gelmiş üye olurken SLOT99 kodunu girin her alanda geçerli 2500 yap 1000 çek site hakkında bilgim yok.
İstiyor haberiniz olsunArkadaşlar evrak istiyor mu direk 100 yatırım yapıp çekebilir miyim
Bize oda yüklenmedi 50 tl şükretAMG biz harranlımıyız 50 TL yüklendi
😂 oda güzelmiş50 tl verilende galiba 10 kat 500e ulaşınca çekim verir. 250 2500 ulaş ise
😂😂 Transfer varmış benim 50 atayım sana 😅Bize oda yüklenmedi 50 tl şükret
Yatırım yaptığın halde mi? Canlıya bağlanmıyor sen bağladın mıMilletle aynı anda üye oldum hemen hemen çekim 1k dı 500 düşürdü şimdi 250 çekim verdirdi
Transfer nasıl oluyo ben 2.5 yaptım bakiyeyi yatırcak 100 yok transfer edelim😂😂 Transfer varmış benim 50 atayım sana 😅
Evet 100 de yatırdık papara belge de istedi 1 k çekecez diye 500 de hadi neyse dedik 250 çelim attırdıYatırım yaptığın halde mi? Canlıya bağlanmıyor sen bağladın mı
Şu an açık canlı bende yatırım yaptım diye mi açıldı ne olduysa aw açılmıyorduYatırım yaptığın halde mi? Canlıya bağlanmıyor sen bağladın mı
Ben öylesine denemelik talep verdim bi saattir duruyor öyle iptal de yokEvet 100 de yatırdık papara belge de istedi 1 k çekecez diye 500 de hadi neyse dedik 250 çelim attırdı
Kral şartsız diyordu ne oldu yarış içinde kural mı değişmişTransfer nasıl oluyo ben 2.5 yaptım bakiyeyi yatırcak 100 yok transfer edelim
Şartlar çok değişmişKral şartsız diyordu ne oldu yarış içinde kural mı değişmiş
Bana 50verdiler?Hangi oyunda oynamamız lazım tüm sağlayıcılr geçerli mi