- 95
- 23
- 8
Gelirse hibe edecem bugünün şansına 😅😂
Ekli dosyalar
-
333.7 KB Görüntüleme: 109
Kod artık geçerli değil diyor alamadık yaMail gelmiş üye olurken SLOT99 kodunu girin her alanda geçerli 2500 yap 1000 çek site hakkında bilgim yok.
Belge ne istedi nasıl yükledinARKADAŞLAR 250 ALDIM 2500 YAPTIM 100 YATIRDIM 250 ÇEKİM VERDİM ONAYLANDI 15 20 DK GELİR DEDİ YATIRDIĞIM 100 TL DE BAKİYEMDE KALDI ANA PARA OLARAK İSTEDİĞİNİZ GİBİ KULLANIN DEDİ OLAY BU
50 DE EKLENSE 250 DE EKLENSE 2500 YAPIP MİN YATIRIM YAPIP 250 ÇEKİM
vay m 250 ye mi düşürmüşler şaka gibi 1000 den 500e sonra 250ye daşdaş geçiyo bizimleARKADAŞLAR 250 ALDIM 2500 YAPTIM 100 YATIRDIM 250 ÇEKİM VERDİM ONAYLANDI 15 20 DK GELİR DEDİ YATIRDIĞIM 100 TL DE BAKİYEMDE KALDI ANA PARA OLARAK İSTEDİĞİNİZ GİBİ KULLANIN DEDİ OLAY BU
50 DE EKLENSE 250 DE EKLENSE 2500 YAPIP MİN YATIRIM YAPIP 250 ÇEKİM
seninki gelmedi mi daha ?100 yatırıp 500 çekim verdim gelirse yazarım
Yok bekliyorum halaseninki gelmedi mi daha ?
Sitede ki onayla yerine yükledim dostBelge ne istedi nasıl yükledin
Valla öyle dedi bende aynısını dedimvay m 250 ye mi düşürmüşler şaka gibi 1000 den 500e sonra 250ye daşdaş geçiyo bizimle
Kimlik mi yükledin başka bir şey yüklesek kabul edermi hemen onaylandı mıSitede ki onayla yerine yükledim dost
Canlı bağladım kimlik attım red edildi selfie attım kabul etti canlı hemen işleme aldı çekimi 15 dk sürmedi dediği gibi geldi onay alınca geliyor çekimKimlik mi yükledin başka bir şey yüklesek kabul edermi hemen onaylandı mı
Sen yatırım yaptığın için bağlandın sanırım dostum biz bağlanamıyoruzCanlı bağladım kimlik attım red edildi selfie attım kabul etti canlı hemen işleme aldı çekimi 15 dk sürmedi dediği gibi geldi onay alınca geliyor çekim
bende yatırım yaptım bir kere cevap verdiler daha da yok 1 saattir ölü canlı destekSen yatırım yaptığın için bağlandın sanırım dostum biz bağlanamıyoruz
Valla büyük ihtimalle çünkü bende bağlanamamıştımSen yatırım yaptığın için bağlandın sanırım dostum biz bağlanamıyoruz
Siteye her giridigin zaman kodlar degisiylor suan SLOT77 dene olmasa da canli destekten kod al braKod artık geçerli değil diyor alamadık ya
KODU kabul etti ama bakiye eklenmediSiteye her giridigin zaman kodlar degisiylor suan SLOT77 dene olmasa da canli destekten kod al bra